Gledaoci šokirani

Scena seksa u popularnoj seriji podijelila publiku

  • Извор: Б92
  • 02.02.2022. 15:59

Publika nove serije "The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window" bila je iznenađena zbog uzbudljive scene u kojoj se glumica Kristen Bel i Bendžamin Levi Agilar pojavljuju u golišavim izdanjima.

Gledaoci te epizode uglavnom su bili šokirani trenutkom kada su Kristen i Bendžamin razmijenili strasti na stepenicama, prozorskoj dasci i kuhinjskom ostrvu, dok je bilo i onih koje je ovaj prizor oduševio.

"Gledao sam je sa svojom djecom! Nisam očekivao, a brzo premotavanje nije uspjelo. Ipak je to zabavna serija", "Djevojko, ova scena je bila živa vatra! Stvarno mi se sviđa serija, hvala ti, Kristen, ti i glumci ste uradili sjajan posao"; "Urnebesno! Gledao sam sinoć i moja djeca su bila u sobi"; "Ovo je nešto najsmješnije što sam vidio u posljednjih nekoliko nedjelja", neki su od komentara gledalaca.

"The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window" je američka triler komedija koju su kreirali Rejčel Ramras, Hju Dejvidson i Lari Dorf.

Osmišljena je kao parodija na misteriozne psihološke trilere, a pored Kristen i Bendžamina, u njemu igraju i Majkl Li, Tom Rajli, Meri Holand, Kameron Briton.

Prikazivanje serije je počelo 28. januara i dobila je različite ocjene kritičara, ali je Kristenin nastup dobio pohvalne komentare.

Pogledati pomenutu scenu možete pogledati na OVOM LINKU.

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)