Jedna od omiljenih

Serija Ali Mekbil dobija nastavak

  • Извор: Б92
  • 22.08.2022. 22:40

Jedna od omiljenijih serija devedesetih bila je sjajan spoj drame i komedije. Osim po originalnosti i brojnim gostujućim ulogama, poput Džona Bon Džovija ili Džejmsa Marsdena, u zvijezde je vinula glumicu Kalistu Flokhart, koja je sada navodno pozvana da bude izvršna producentkinja novih epizoda koje bi trebalo da počnu da se snimaju.

Serija 'Ally McBeal' emitovala se od 1997. do 2002. te pratila poslovni i privatni život advokata u fiktivnoj bostonskoj kancelariji Cage, Fish & Associates. Naglasak je pritom stavljen na glavnu junakinju Ali, čija je uloga povjerena tada 33-godišnjoj Kalisti Flokhart.

Ova uspješna i popularna serija nakon dugih 20 godina mogla bi dobiti svoje nastavke. Prema pisanju "Just Jareda", nova verzija serije u kojoj se proslavila Kalista Flokhart ovog bi puta bila u produkciji ABC-a. Serija bi se snimala kao nastavak na originalnu.

Priča bi navodno pratila mladu crnkinju koja se priključuje pravnoj službi iz originalne serije po završetku pravnog fakulteta. Za mladu ženu se vjeruje da bi mogla da bude kćerka državne tužiteljke Rene Redik, koju je glumila Lisa Nikol Karson u originalnoj seriji.

Dejvid E. Keli, koji je originalnu seriju i osmislio, oduševljen je idejom o povratku na male ekrane, ali neće biti uključen u produkciju.

Za razliku od njega, Kalisa Flokhart je pozvana da se vrati u naslovnu ulogu i kao izvršna producentkinja, ali za sada se čeka njen odgovor.


(Foto: Everett Collection)


Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?