Džeremi Rener

Slavni glumac teško povrijeđen dok je čistio snijeg

  • Извор: Телеграф
  • 02.01.2023. 10:21

Nova godina loše je započela za glumca Džeremija Renera (51), najpoznatijeg po ulozi u Marvelovoj seriji "Hokaj", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bornovo nasljeđe".

Gdje se tačno dogodila nesreća nije potvrđeno, ali prema pisanju časopisa Reno Gazet Žurnal, glumac ima kuću u okrugu Vašu u Nevadi.

Upravo to područje uoči Nove godine pogodila je snažna zimska oluja zbog koje je 35.000 domova u pet okruga ostalo bez struje.

Glumac je 13. decembra na svom Twitteru objavio fotografiju potpuno zatrpanog automobila snijegom koja je nastala upravo u okrugu gdje ima kuću.

"Snježna oluja ovdje nije šala", napisao je u objavi glumac.

On je, naime, 1. januara doživio misterioznu nesreću dok je čistio snijeg ispred kuće nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Njegov PR rekao je u nedjelju da je glumac u "kritičnom, ali stabilnom stanju nakon što je pretrpio teške povrede u nesreći koja je povezana s vremenskim prilikama dok je čistio snijeg".

Američki mediji pišu i da je Rener helikopterom prebačen u bolnicu, a njegov PR je rekao da je njegova porodica trenutno uz njega i da prima najbolju moguću njegu, prenosi "Večernji list".

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок