ATV

Глумац

Џереми Ренер 10 мјесеци након кобне несреће: Плакао сам кад сам покушао да ходам

  • 20.11.2023. 10:03

Почетком ове године, Џереми Ренер, познати глумац, доживио је тешку несрећу која га је скоро коштала живота.

Упркос изазовима, Ренер је недавно обиљежио 10 мјесеци борбе и успјеха објављивањем значајног видео-снимка на свом Инстаграм профилу.

Ова снажна порука о опоравку пружа увид у његову изузетну снагу и инспирише многе широм свијета да никада не одустану.

"Данас обиљежавам 10 мјесеци опоравка. Први покушај било које од ових активности (посебно стрмог успона) довео ме је до суза радосница, наде и захвалности за сву вашу подршку, заједно са мојом породицом и пријатељима. Настављам да форсирам из много разлога, али ви сте моје гориво", написао је испод објаве како трчи, а многи фанови су му убрзо честитали.

Звијезда "Осветника" доживјела је језиву несрећу почетком јануара. Детаље овог несрећног догађаја открио је у емотивном интервјуу за Еј-Би-Си.

Глумац је подијелио да се тренутак трагедије одиграо док је машина за снијег клизила по леду, а глумац се у том тренутку препао за  безбједност нећака Алекса, који је тада ослобађао ланце са камиона. Неспретним потезом, Ренер, испруживши ногу би видио Алекса, пропустио је да повуче паркирну кочницу, изгубивши ослонац и завршивши ван кабине.

"Не би требало да излазиш из возила док га возиш, знаш на шта мислим? То је као да возите ауто једном ногом ван аута", рекао је Џереми.

Глумац је у почетку мислио да ће "остатак живота провести као биљка", али сада поново има вид на оба ока и много је напредовао у опоравку. Такође је захвалан што није био сам када се несрећа догодила и рекао је да ће поново учинити све да заштити свог вољеног нећака.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм