Preminuo 2009. godine

Snima se film o Majklu Džeksonu

 • Извор: Б92
 • 23.01.2023. 09:03

Pokojni pop pjevač Majkl Džekson biće u fokusu novog biografskog filma o jednoj muzičkoj zvijezdi. Film pod nazivom "Majkl" u produkciji studija Lajonsgejt, režiraće Antoan Fukva, prenosi Holivud Riporter.

"Prvi filmovi u mojoj karijeri bili su muzički spotovi i još uvijek osjećam da je kombinovanje filma i muzike veliki dio moje kreativnosti", rekao je Fukva u izjavi.

"Za mene ne postoji muzički izvođač sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem Majkla Džeksona. Gledanjem njegovih spotova poželio sam da ih i sam pravim. Njegova muzika i te sekvence su dio mog artističkog DNK, a priliku da ispričam njegovu priču na ekranu uz njegovu muziku nisam mogao da odbijem", dodao je reditelj filma "Training Day".

Majkl Džekson je umro 2009. godine u pedesetoj godini.

Prema navodima iz studija Lajonsgejt, film će se pozabaviti svim aspektima Džeksonovog života, iako je nejasno kako će se film pozabaviti brojnim kontroverzama u vezi sa pokojnom muzičkom ikonom, s obzirom na to da je film snimljen u saradnji s osobama koje su negirale da postoji osnov da je zlostavljao djecu.

Nije precizirano ko bi mogao igrati Džeksona, poznatog između ostalog i po izbjeljivanju svoje kože.

Тагови:
 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

 • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  Серија: Ред Рок (16+) (Р)