Henri Kavil

Šok: Glavni glumac napušta seriju The Witcher

  • Извор: Агенције
  • 30.10.2022. 16:28

Henri Kavil, britanski glumac, najpoznatiji po ulozi Supermena u filmovima Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice i Justice League, kao i po ulozi Gerlata od Rivije u seriji The Witcher, saopštio je putem svog Instagram naloga da više neće glumiti popularnog vješca u Netflixovoj seriji.

"Moje putovanje kao Geralt od Rivije je bilo ispunjeno čudovištima i avanturama. Nažalost, položiću svoj medaljon i svoje mačeve pred četvrtu sezonu", napisao je Kavil.

Kako se navodi  u objavi, njega će u seriji zamijeniti Lijam Hemsvort, koga su mnogi zavoljeli u filmovima "Igre gladi", a koji je rođeni brat Krisa Hemsvorta, Tora u Marvelovim filmovima.

"Umjesto mene, plašt Bijelog Vuka će uzeti fantastični Lijam Hemsvort. Kao i sa najvećim književnim likovima, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom otjelotvorujući Geralta, kao i entuzijazmom da vidim Lijamovu izvedbu ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čovjeka", kaže Kavil, ali nije objasnio zašto napušta ulogu.

Putem Instagrama se takođe oglasio i Hemsvort, ističući svoj entuzijazam zbog nove uloge i ne štedeći hvalospjeve o Kavilu.

"Henri, godinama sam tvoj veliki fan i inspirisalo me je ono što si donio ovom voljenom junaku", rekao je Hemsvort, prenosi "Smart Life".

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)