Евровизија

Стилиста Бресквице се огласио о крилима и запушио уста критичарима

  • Извор: Блиц
  • 28.02.2024. 14:55

Анђела Игњатовић Бресквица пласирала се у финале домаћег такмичења "Песма за Евровизију '24" које је синоћ одржано, а њен наступ и стајлинг привукли су пажњу.

Пјевачица се на великој бини појавила у раскошној бијелој хаљини, која је на широким рукавима имала златне елементе, а на леђима је имала огромна крила.

Коментари на мрежама су били разни, па је једна корисница истакла како је "већа крила видјела у КФЦ-у".

Ова креација била је дио костимографа Лазара Илића.


Чопор крволочних паса напао породицу

Чопор крволочних паса напао породицу

"Поштовани, мораћу да вам порушим смјешка и упитам се зашто су људи очекивали анђеоска или карневалска крила. Орао је кроз историју овога поднебља животиња која се од основне школе изучава као симбол моћи када је животињски свијет у питању и као симбол традиције у балканским народима", изјавио је Лазар.

"Пјесма врло транспарентно носи назив 'Гнездо орлово', те је врло просто свако ко је желио могао на Гуглу да укуца 'крила орлова' и да види шта је то Бресквица носила уз хаљину која је инспирисана националним костимом. Јасно ми је да Бресквица привлачи пажњу јер је означена за фаворита, али је недопустиво да се људи информишу путем малициозних мимова са Твитера - гдје било ко под лажним именом може написати шта год му падне на памет", закључио је модни креатор за "Блиц".


Позвао другове на журку, појавило се 200 незнанаца: Реаговала полиција

Позвао другове на журку, појавило се 200 незнанаца: Реаговала полиција

Подсјетимо, откако је изашла пјесма "Гнездо орлово", појавили су се неосновани коментари Албанаца како пјесма говори о Косову, те коментари Хрвата да нумера има везе са геноцидом.

Међутим, пјевачица и њен тим су демантовали да су жељели да пошаљу такву поруку пјесмом.


Пратите нас и путем Вибера