Хорор

Чопор крволочних паса напао породицу

  • Извор: Агенције
  • 28.02.2024. 14:49

Права драма одиграла се на паркингу једног популарног ресторана у Горњем Милановцу када је чопор крволочних паса, луталица, али неки су били и власнички са огрлицама, напао четворочлану породицу која је ишла ка свом аутомобилу.

"Доживјели смо хорор, који ћемо памтити цијели живот. Кажем хорор јер тако нешто ни у филмовима нисам видио. Били смо жена и ја, дијете од 4 и по године и дете од 16 мјесеци. Чопор паса се одједном појавио испред нас и напао нас. Нити смо их дирали, нити смо им прилазили, нити су нам чак били у видокругу. Само су дотрчали и крволочно напали. Дијете нам је ујело за руку, били смо опкољени њима и били смо немоћни. На сву срећу, брзо је дотрчало око десет људи из ресторана који су помогли да отјерамо разјарене псе од нас", каже за РИНУ Ђорђе М.

Додаје да су жена и дјеца доживјели трауму, за читав живот и да су и даље јако уплашени. Након што су напали њих, крволочни пси су напали поново сљедећи дан само друге људе.


Када би Русија употријебила нуклеарно оружје? Критеријум нижи него што се очекивало

Када би Русија употријебила нуклеарно оружје? Критеријум нижи него што се очекивало

"Дијете пса не жели више ни на слици да види, ноћу не може да спава, у двориште да изађе не смије сам, да буде у соби сам не смије и тако даље. Жени се враћају слике и страх не спава већ другу ноћ. Само желим да укажем да је ово огроман проблем који треба општина да ријеши што се тиче паса луталица, а исто тако власници паса треба да воде рачуна о својим љубимцима и не да држе опасне псе у малим становима и онда сами себи праве проблем, друго не остављајте животиње напуштене којекуда видите шта се десило данас мени и мојој дјеци, сутра вама и вашој дјеци или унуцима",  истиче овај узнемирени отац из Горњег Милановца.

Цијели случај је пријављен полицији, али проблем паса луталица ,али и оних дивљих са власничким огрлицама још увијек није ријешен.


Позвао другове на журку, појавило се 200 незнанаца: Реаговала полиција

Позвао другове на журку, појавило се 200 незнанаца: Реаговала полиција

"Желим да захвалим људима из Хитне помоћи и дјечијег одјељења на великој љубазности и помоћи, као и полицији нашег града који су били брзи и пуно олакшали дјетету да колико толико разумију шта се десило, запосленим и гостима ресторана који су несебично истрчали и били довољно брзи да нас одбране ризикујући своје животе. Апелујем на град да реагује у овом правцу и хитно пронађу рјешење, јер сулудо ми је да једини дан у недјељи који желим да шетам са својом дјецом и уживам ја морам да се бојим и размишљам хоће ли ми дјецу напасти пас", закључује Ђорђе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)