Horor

Čopor krvoločnih pasa napao porodicu

  • Izvor: Agencije
  • 28.02.2024. 14:49

Prava drama odigrala se na parkingu jednog popularnog restorana u Gornjem Milanovcu kada je čopor krvoločnih pasa, lutalica, ali neki su bili i vlasnički sa ogrlicama, napao četvoročlanu porodicu koja je išla ka svom automobilu.

"Doživjeli smo horor, koji ćemo pamtiti cijeli život. Kažem horor jer tako nešto ni u filmovima nisam vidio. Bili smo žena i ja, dijete od 4 i po godine i dete od 16 mjeseci. Čopor pasa se odjednom pojavio ispred nas i napao nas. Niti smo ih dirali, niti smo im prilazili, niti su nam čak bili u vidokrugu. Samo su dotrčali i krvoločno napali. Dijete nam je ujelo za ruku, bili smo opkoljeni njima i bili smo nemoćni. Na svu sreću, brzo je dotrčalo oko deset ljudi iz restorana koji su pomogli da otjeramo razjarene pse od nas", kaže za RINU Đorđe M.

Dodaje da su žena i djeca doživjeli traumu, za čitav život i da su i dalje jako uplašeni. Nakon što su napali njih, krvoločni psi su napali ponovo sljedeći dan samo druge ljude.


Kada bi Rusija upotrijebila nuklearno oružje? Kriterijum niži nego što se očekivalo

Kada bi Rusija upotrijebila nuklearno oružje? Kriterijum niži nego što se očekivalo

"Dijete psa ne želi više ni na slici da vidi, noću ne može da spava, u dvorište da izađe ne smije sam, da bude u sobi sam ne smije i tako dalje. Ženi se vraćaju slike i strah ne spava već drugu noć. Samo želim da ukažem da je ovo ogroman problem koji treba opština da riješi što se tiče pasa lutalica, a isto tako vlasnici pasa treba da vode računa o svojim ljubimcima i ne da drže opasne pse u malim stanovima i onda sami sebi prave problem, drugo ne ostavljajte životinje napuštene kojekuda vidite šta se desilo danas meni i mojoj djeci, sutra vama i vašoj djeci ili unucima",  ističe ovaj uznemireni otac iz Gornjeg Milanovca.

Cijeli slučaj je prijavljen policiji, ali problem pasa lutalica ,ali i onih divljih sa vlasničkim ogrlicama još uvijek nije riješen.


Pozvao drugove na žurku, pojavilo se 200 neznanaca: Reagovala policija

Pozvao drugove na žurku, pojavilo se 200 neznanaca: Reagovala policija

"Želim da zahvalim ljudima iz Hitne pomoći i dječijeg odjeljenja na velikoj ljubaznosti i pomoći, kao i policiji našeg grada koji su bili brzi i puno olakšali djetetu da koliko toliko razumiju šta se desilo, zaposlenim i gostima restorana koji su nesebično istrčali i bili dovoljno brzi da nas odbrane rizikujući svoje živote. Apelujem na grad da reaguje u ovom pravcu i hitno pronađu rješenje, jer suludo mi je da jedini dan u nedjelji koji želim da šetam sa svojom djecom i uživam ja moram da se bojim i razmišljam hoće li mi djecu napasti pas", zaključuje Đorđe.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: