"Последњи стрелац"

Стиже акциони трилер са Ненадом Јездићем у главној улози

  • Извор: Б92
  • 11.03.2024. 14:00

Филм "Последњи стрелац", нови српски акциони трилер сутра 12. марта се премијерно приказује, а у биоскопе широм Србије стиже 14. марта.

Овај узбудљиви трилер режирао је Дарко Николић, а на велико платно се враћа Ненад Јездић који игра главну улогу у овом филму.

Јездић игра инспектора Курузовића. Прича прати његову драматичну борбу са прошлошћу након губитка вољене супруге, а све се компликује с повратком дугогодишњег непријатеља, криминалца Атанасија, кога тумачи Миодраг Крстовић. Али ово је само почетак авантуре коју предводи г. Балтазаревић, кога је сјајно представио Милош Тимотијевић.

– Ја волим изазове. Добио сам један занимљив текст Банета Јанковића и рекао сам – хајде да пробам да се упустим у ово. Имао сам одличну сарадњу са глумцима. Оно што је било напето били су ти изазовни услови, да за релативно кратко вријеме снимимо један играни филм, и на крају крајева сам презадовољан како је све то испало. Заправо, једва чекам да га публика види – рекао је редитељ Дарко Николић.

Главни глумац Ненад Јездић истакао је шта му је посебно дало инспирацију када је ова улога у питању.

– Ја сам суштинску, емоционалну инспирацију и емпатију нашао у томе што овај карактер опет некако своди свој животни рачун. Овај карактер је остао сам. Он је осуђен на живот и на једну емоционалну размјену са псом, вјеровали или не, и са понеким човјеком – рекао је Јездић, који је похвалио глумачку екипу:

– Мени је било најинспиративније да човјек своју најизразитију емоцију успоставља са псом и са спомеником своје трагично преминуле жене. И то је оно гдје сам ја нашао највећи простор и радост рада на овом пројекту – навео је Јездић.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм