Легенде српског глумишта

Због чега Драган Николић и Милена Дравић нису имали дјецу? Једна дјевојчица им је била све

  • Извор: Агенције
  • 28.11.2023. 13:04

Легенде српског глумишта Милена Дравић и Драган Гага Николић били су једно другом највећа подршка и ослонац, а на љубави су им завјидели многи.

Иако се Милена удавала три пута, Драган је био њена љубав за сва времена. Били су у браку преко четири деценије, а једном приликом легендарни Гага објаснио је како су успјели да одрже брак.

"Тешко је то описати, али мислим да је све у границама нормале. Kао и у сваком браку, било је трзавица и свађа, као и лијепих тренутака. Не знам да ли је олакшавајућа или отежавајућа околност што се обоје бавимо овим послом, па смо често били раздвојени. Она би снимала на једном, а ја на другом месту тако да смо имали прилике да се ужелимо једно другог. То што се бавимо истим послом понекад може да буде и минус, али ми смо успијевали све то да пребродимо", испричао је тада Гага.

Дјецу нису имали, али им је рођака Ива надомјестила ту празнину и била им је центар свијета.

"Бити родитељ је једно искуство и нешто што је потребно сваком живом бићу због настанка врсте. Сматрам да је то што немамо дјецу велики недостатак, не мана, али једноставно је тако. То нам даје шансу да сву дјецу гледамо као своју. Ми имамо нашу малу нећаку Иву, која има пет и по година. Она нам је надокнадила све оно што ми нисмо имали и око ње се окреће цио наш свијет", рекао је Николић, који је важио за непревазиђеног џентлмена, док је Милена је додала:

"Драган и ја немамо дјеце, али смо цијелог живота породица. Kао што смо обоје везани за наше породице. Обоје обожавамо нашу унуку, унуку мог брата и обоје смо веома брижни према најближима", додала је.

Драган је преминуо 2016. године, а Милена двије године касније.

Пратите нас и путем Вибера