"Бирај ти"

Здравко Чолић објавио нову пјесму

  • Извор: Агенције
  • 03.04.2024. 12:56

Здравко Чолић данас је објавио нову пјесму “Бирај ти” која је настала је у сарадњи с Дином Мерлином, а за коју је спот снимљен у Сарајеву.

- ‘Јело, ноћас ће к’о некад моје тијело да задрхти, од живота или од смрти, бирај ти…’ Након пуне двије године поклањам вам пјесму ‘Бирај ти’. То је само једна у низу премијера које ће бити увертира у 16. студијски албум - записао је на свом званичном Фејсбук профилу Здравко Чолић.

Даље наводи да је “Бирај ти” носталгична прича о успоменама и сјећањима на стару љубав која се враћа, а о чијој судбини одлучује она – Јелена.

- Пјесма је то уз коју ће се моћи и плакати, и веселити, али и ломити чаше – како од среће, тако и од туге. Текст и музику пјесме потписује мој пријатељ Сарајлија, глазбени чаробњак Дино Мерлин. Иза музичког аранжмана стоји Марко Стојановић Луис, а спот за пјесму сниман је под палицом редитеља Арнеја Мисирлића. Хвала свим сарадницима и пријатељима који су учествовали у стварању овог музичког пројекта. Пјесма је доступна на свим стриминг платформама те на службеном Јутјуб профилу. Воли вас ваш Здравко Чолић - записао је славни Чола.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм