Monks

Željko Mitrović snimio hit sa Skaj Viklerom

  • 20.01.2021. 17:14

Željko Mitrović prihvatio je ozbiljan zadatak muzičke zajednice Srbije, da njegov bend "Monks" , sastavljen od vrsnih, muzičara na čelu sa Željkom - snima, komponuje i producira 30 pesama za 30 nedjelja, a svaka pjesma imaće i svoj video. 

Do sada Željko i ekipa su imali sedam nevjerovatnih fank-rok-pop-fjužn numera koje su zatresle kako starije muzičke znalce,tako i mlađe poklonike dobrog i kvalitetnog zvuka. Veseli fank tonovi koji preovladavaju, do sada prevazilazili su onaj predhodni. Svaka numera otvarala je vrata onoj drugoj, koja je sasvim zasluženo ubirala milione pregleda na Youtube-u.

Najnoviji muzički potez Mitrovićevog benda „Monx“ jeste osma pjesma po redu, numera pod nazivom "Srećan put". Za razliku od pređašnjih, gdje razigrani gruv zove na ples, ovaj muzički potez je potpuno drugačiji. Ali ne i manje odličan! U pitanju je balada koju aktivno boji vokal Đorđa Miljenovića – Skaj Viklera, sada već stalnog člana benda „Monx“. Balada koja u sebi sadrži zvuk današnjeg vremena, ali i uticaje prefinjenog gitarskog zvuka sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka. Snažno, emotivno i upečatljivo!

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)