Influenserka prezadovoljna

"Dijeta seksom urodila plodom - Tri sata dnevno, tri puta nedjeljno"

 • Извор: Јутарњи.хр
 • 15.07.2023. 17:54

Influenserka Lari Sumpani otkrila je svoju tajnu kako postići tijelo iz snova.

Kako sama kaže, odlučila je da počne sa neobičnom dijetom kao dio priprema za takmičenje Miss BumBum 2023. - dijetu seksom.

Takmičenje, kojim se bira najljepši gluteus u Brazilu, zahtijeva da učesnice budu u izvrsnoj fizičkoj formi, te je zato Lari pojačala svoje seksualne aktivnosti.

Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

"Dijeta seksom‘ sugeriše da redovni, intenzivni seks može pomoći u sagorijevanju kalorija i oblikovanju tijela. Zagovornici ove dijete smatraju da je polni čin tjelesna aktivnost koja uključuje napor, ubrzanje otkucaja srca i sagorevanje masti - sve ono što dobro dođe da se što prije dođe u top formu.

"Odlučila sam se za ovu dijetu nakon što sam istraživala alternativne oblike vježbanja i uočila sam da bi seks, osim što je ugodan, mogla biti fizička aktivnost koja će doprinijeti mojoj pripremi za takmičenje Miss BumBum", rekla je influenserka.

"Majka vrišti, brat ide za njim": Srpkinja brzom akcijom spriječila tragediju!

Tako je počela češće i intenzivnije da praktikuje seks, a kombinuje ga sa uravnoteženom ishranom i redovnim vježbanjem van spavaće sobe. Ona upražnjava seks bar tri sata dnevno, najmanje tri puta nedjeljno. Zadovoljna je rezultatima.

Izgubila je na težini, povećala fizičku izdržljivost i primijetila da ima više samopouzdanja. Osim toga, istakla je da dijeta seksom nije samo sagorijevanje kalorija već i pravi doživljaj - u kojem bolje osjeća užitak i povezanost sa partnerom.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Црна Гуја (12+) (Р)

  ''''Црна Гуја (12+) (Р)

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм: Љето у винограду (12+) (Р)

  '' Филм: Љето у винограду (12+) (Р)