Ужас

Гурнуо три батерије у полни орган, љекари објавили узнемирујућу слику

 • Извор: Агенције
 • 23.02.2024. 16:41

Аустралијанац (73) је чекао да прође цијели дан прије него што је потражио љекарску помоћ јер није могао да из полног органа извади три батерије ширине један центиметар које је тамо гурнуо.

Рекао је да их је ставио у "сврхе самозадовољавања" и да у прошлости није имао проблема с тим чином.

Али након 24 сата, батерије су му почеле узроковати "умјерену бол", јако су му затезале кожицу и узроковале проблеме с мокрењем.

Доктори су објавили узнемирујућу слику овог случаја на страници националне здравствене организације.

Доктор Брендан Акихико Јанада, рекао је да је киселина из батерије исцурила и већ изазвала некрозу - стање када ткиво почиње да труне.

"Колико знамо, ово је први пријављени случај некрозе уретре с уметањем батерије. Наш случај показује штетне учинке које батерије могу изазвати и потребу хитног уклањања како би се спријечиле даљње повреде ткива и дугорочне компликације. Батерије су корозивне и може доћи до укапљивања ткива и некрозе унутар два сата", објаснио је.


Карлеуша минијатурним бикинијем једва сакрила груди и међуножје

Карлеуша минијатурним бикинијем једва сакрила груди и међуножје

Некротишући фасцитис, познат и као "болест која једе месо", ријетко је и по живот опасно стање које се може догодити када се рана инфицира.

Подаци НХС-а показују да су доктори морали оперисати 169 повријеђених полних органа у 12 мјесеци до априла 2022. године, што је 37 одсто више него претходне године.

Грозна повреда

У посљедњем шокантном случају, објављеном у "Уролоџи Кејс Репортс", љекари су открили да је мокраћна цијев једног мушкарца била обојена у црно због батерија.

Доктори су покушали извадити предмете помоћу пинцета и других алата, али морали су одустати од тога. Затим је био под општом анестезијом и љекари су их успјели уклонити.


Хрватска пјевачица која је дигла три прста поново шокирала Хрвате

Хрватска пјевачица која је дигла три прста поново шокирала Хрвате

Открили су да су предмети обложени црним материјалом налик катрану. Дали су му двонедјељну залиху антибиотика и отпуштен је након три дана, али вратио се 10 дана касније након што му је пенис натекао и почео се појављивати исцједак у мокраћној цијеви.

Поново су оперисали орган и пронашли дио од осам центиметара мртвог ткива у трупу који је морао бити уклоњен.

Савјетовали су му да не ради реконструкцију пениса због сложености повреде и дали су му катетер за помоћ при мокрењу, пише "Сан".


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.