Астрологија

Љубавни хороскоп: Како су вам звијезде наклоњене у овој седмици?

 • Извор: Магазин новости
 • 02.04.2024. 13:52

Погледајте како су вам звијезде наклоњене на пољу љубави од 1. до 8. априла 2024. године.

Ован

Имаћете тотолано различита интересовања током дужег периода, а посебно вам прија нечија пажња и присуство. Покажите, при сусретима са вољеним особама своје емоције и не устежите се пред празнике или неким добрим поводом да будете романтични. Ако улазите у нове љубавне приче, процијените какве су вам могућности и онда отворено изразите своје намјере.

Заузете особе су изгубљене у љубавном пламу, а потребне сте породици. Немојте да се ближњи осјећају запостављенима.

У овој фази у којој се налазите често врло лично процјењујете партнерово понашање. Стално вас прати осјећање да вам неко ускраћује емотивно задовољство или могућност да се остварите на љубавном плану. Ваш партнер увијек очекује више од вас, те се потрудите сада испуните његова очекивања. Слободне особе очекује нова љубавна романса.

Бик

Ово је период преиспитивања да ли сте направили добар избор на љубавном плану. Неки представници овог знаја ће учврстити своје везе, јер особа са којом су у истој задовољава њихове тренутне критеријуме.

За слободне у овом знаку припрема се симпатична романса са особом коју су недавно упознали на неком скупу. Немојте превише да се изненадите ако се та веза не одржи, јер крајње је вријеме да изађете из ситуација које немају перспективу. Претходни дани су вам донијели неке нове невоље, које су наступиле од стране трећих особа. Сада ће се то промијенити драстично.

Они који су дуже у вези почињу бивати незадовољни. Размислите, ви сте главни покретач свега, или освјежите везу или покрените партнера у жељеном смјеру, ако желите да веза опстане.

Слободни ће имати прилике да привуку неког сличног себи. Да ли је то добро или лоше, вријеме ће показати. Једна особа константно привлачи вашу пажњу, јер је необична и до сада у животу нисте имали прилике упознати никог сличног њој.

Близанци

Ако сте у вези: Ваш брачни или емотивни партнер и ви имаћете много идеја и приједлога о томе како бисте могли да побољшате ваш заједнички живот и унаприједите вашу емотивну везу. Пријаће вам разговори о разним темама које ћете водити свакога дана кад год будете у могућности. То ће вам помоћи да се лакше организујете око заједничких планова, а биће вам и забавно. Пријаће вам заједнички изласци, како у ресторане и кафиће, тако и на заједничка мјеста на која волите да идете, организоваћете излете на разна мјеста, где год будете могли да се издвојите из гужве и гдје можете да проведете вријеме насамо са вољеном особом.

Ако сте слободни: Имаћете добар наступ пред особом која вам се допада и успјећете да привучете њену пажњу. Потрудићете се да се претходно добро информишете о томе шта вашу симпатију занима, шта воли, за какве се типове интересује и представићете јој се управо као неко кога замишља као идеалну особу. Пазите да не претјерате, јер ако се будете превише претварали да јесте оно што мисте, доживјећете неславни крај. Ако будете мудри и шармантни, успјећете да је добијете и уђете у нову везу. Нешто старије особе ће бити страствене и пуне самопоуздања. Неће оклијевати да особи која им се допада приђу директно и са ријечи пређу на дјела. Фактор изненађења ће им помоћи да постигну успјех. Даље већ морају да се докажу.

Рак

Повезаност с вољеном особом биће јака у далеким и необичним темама и бављењима. Пред вама су дани у којима ћете размјењивати идеје о свему и свачему, али ће вас то обоје испуњавати. Они који су још сами тражиће особу из својих снова.

Лав

Ако сте у вези: Бићете пуни иницијативе и стално у покрету, чиме ћете позитивно утицати на вашег брачног или емотивног партнера. Умјећете да у вашу везу унесете динамику и да испуните сваки заједнички тренутак. Ваши приједлози ће већином бити прихваћени са одушевљењем. Ваш партнер ће вам се препуштати и допуштаће вам да предводите и иницирате заједничке активности, али будите пажљиви да не претерате у иницијативи. Допустите вашем партнеру да повремено преузима вођство, предлаже заједничке тренутке, води главну ријеч. Ако будете настојали да се буде по вашем, доћи ће до непријатне свађе у другом дијелу мјесеца. Ако сте слободни: Почећете да привлачите особе супротног пола попут магнета. Дјеловаћете изузетно харизматично, што ће повећати вашу популарност и донијети вам бројне шансе за улазак у нову емотивну везу. Како ће и ваша страственост бити појачана, могуће је да вам се догоди и неколико пролазних авантура прије него што се одлучите за особу са којом бисте започели озбиљну везу. Чувајте се појачаних страсти јер бисте могли да се заљубите у особу са којом нећете имати среће у љубави.

Дјевица

Склони сте честим промјенама у расположењу и лагано губите емотивну контролу. Преувеличавате своје емотивне потребе и субјективно оцјењујете партнерово понашање. Зарад заједничке среће, учините све што је потребно да фасцинирате блиску особу, немојте дозволити да Вам недостају романтичност и њежност. Емотивна слабост или занос који осјећате према једној особи представља добар предзнак, без обзира на строги глас разума. Учините неки посебан гест пажње у прилог заједничкој срећи. Ако сте млади или слободни, очекују Вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће Вас шармирати. Ваша добитна комбинација представља спој лијепих и корисних ствари.

Вага

Преплављени сте различитим емоцијама, све што има »љубавни предзнак« привлачи Вашу пажњу и велико интересовање. Предосјећате да се налазите на емотивној прекретници, стога пажљиво анализирате свог партнера или особу која Вам се допада. Љубавни догађаји које наслућујете, имају неку необичну драж и испуњавају Вас позитивним расположењем. Емотивни склад представља најљепши одраз интимне среће која Вас прати. Многе ствари постају достижне, тек када своје мисли и осјећања подијелите са блиском особом. У комбинацији потентне маште и заводничких способности, дјелујете веома привлачно на своју околину. Нема разлога да сумњате у своју љубавну срећу.

Шкорпија

Знате да можете више и боље, али то не зависи само од вас. Нико није савршен, па није ни ваша најдража особа. Покушајте да је прихватите онакву каква она јесте и видећете да без непотребних притисака и захтјева можете бити сасвим срећни.

Стријелац

Уколико имате потребу да донесете неку битну одлуку када је ваш емотвни живот у питању, најбоље би било да са тиме стрпљиво сачекате и да оставите ствари какве тренутно јесу. Звијезде вам нису довољно наклоњеније, због чега је могуће да ће ваши планови кренути “лошим” путем или да се неће остварити оно што желите. Мало стрпљења и више разумијевања и размишљања, ће вам указати када је најбољи тренутак за њихово спровођење.

Јарац

И даље постоји код вас потреба за уљепшавањем и дотјеривањем. Потајно желите да се помирите са бившим партнером, а сада ћете покушати и да остварите комуникацију са њим. Савјет вам је да се држите даље од њега, јер га можете искористити за неке своје пословне идеје, али на крају ће све испасти наопако и лоше по вас.

За заузете особее, овај период ће проћи без неких већих промјена. Покушајте да се окренете породици јер је она увијек ту због вас ма колико несавршена била. Вама је потребна нека промјена у сваком смислу.

Вама који сте у стабилној вези партнери ће предложити неке нове идеје које имају у виду да реализују са вама већ дужи период. Покушајте да их саслушате о чему се ради и видјећете да ћете се остварити и на пословном и емотивном плану.

Крајем овог периода могући су неспоразуми са партнером или љубомора, припазите се! Не улазите безвезе у проблеме и неспоразуме и не изазивајте непотребну сумњу.

Могућа су нова познанства за слободне особе – зато искористите своје потенцијале.

Водолија

У оптимистичном расположењу уживате у неким романтичним сусретима или у друштву особе која у Вама покреће велике страсти. Ваше понашање на најбољи начин одсликава љубавно задовољство или расположење које осјећате у нечијем присуству. Танка је граница спајања или раздвајања у љубавном односу. Сачувајте добро расположење, без обзира на емотивни ритам и тренутни исход. Важно је да слиједите свој унутрашњи инстинкт. Размјена осјећања и енергије између Вас и вољене особе представља »љепши дио стварности«. Оно што је по Вашем укусу – одговара и Вашем партнеру. Уколико сте млади или слободни, очекују Вас узбудљиви контакти и сусрети.

Рибе

Неки ће у драгој им особи препознати свој идеал партнера. Биће помало збуњени, али и спремни на акцију. Такође ће их све више обузимати потреба за њежношћу и пажњом. Имају право на то, па нека изразе своје потребе. Док ће вам партнер предлагати разне опције како да проведете слободно заједничко вријеме, ви ћете стално нешто приговарати. Неки ће дувати и у хладно и у свакој ситници видјеће разлог за бригу. Треба вам опуштања и весеља.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  ''Емисија: На ивици терена (Р)

 • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

  ''Емисија: Аграр (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.