ATV

"Обрукао ме је за цијели живот"

Младен мртав пијан оженио бившу свастику, а ни ту није био крај!

 • 02.12.2023. 11:31

Да љубав не зна за границе, доказао је Младен из Аранђеловца који је, по многима, учинио недопустив корак, те вјенчао бившу свастику.

Младен је био познат по својој љубави према алкохолу. Био је чест гост локалних кафана, гдје је проводио часове и часов пијући и забављајући се с пријатељима. Но, једне вечери, догодило се нешто што је изненадило не само њега, већ и његову родбину и пријатеље.

"За 40 минута су ми испразнили стан, нису ми ни гаће оставили"

Пијани упловили у романсу

Наиме, Младен се напио више него иначе и на слави у Аранђеловцу послије 10 година срео бившу свастику, рођаку своје бивше супруге с којом се развео. Након неколико чашица алкохола, Младен и бивша свастика су се почели интимно дружити и на крају одлучили да се вјенчају.

Родбина и пријатељи су били у шоку када су чули вијест. Многи од њих нису могли вјеровати да се то заиста догодило. Оно због чега су се сви највише изненадили, су ријечи које је Младенова мајка њему упутила.

Огласио се човјек који је жену варао с њеним оцем: Сад су сви стали на његову страну!

Огласио се човјек који је жену варао с њеним оцем: Сад су сви стали на његову страну!

Развео се и од свастике

– Душмани желе да вас раставе. Ви сте као створени једно за друго. Желим вам сву срећу, а на зле језике не обраћајте пажњу – биле су ријечи Младенове мајке.

Ускоро након вјенчања, ствари су се почеле мијењати. Младен је почео схватати да је одлука коју је донио под утицајем алкохола била погрешна. Његова нова супруга се показала као тешка и захтијевна особа, с којом је тешко комуницирати. Младен се осјећао заробљен и није имао идеју како ријешити ситуацију.

На крају, након дугих расправа, Младен и његова супруга су се договорили да се ипак разиђу. Иако је била тешка одлука, сви су се сложили да је то најбоље ријешење за њих. Родбина и пријатељи су били срећни што су Младен и бивша свастика напокон ријешили своје проблеме, те да се живот наставља даље, преноси Блиц.

Слале слике јадног дјетета: Сина (12) држала у транспортеру за псе - тукле га и мучиле!

Слале слике јадног дјетета: Сина (12) држала у транспортеру за псе - тукле га и мучиле!

Али је Младенова мајка то најгоре поднијела. Једва је преживјела тежак срчани удар и одлучила је да прекине комуникацију са својим сином, јер, како каже, обрукао је за цијели живот, а на крају није остао са том особом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.