Не дозвољава им его

Мушкарци од жена очекују ове ствари, али им то никада неће признати

 • Извор: Крстарица
 • 19.02.2024. 13:06

Постоје одређене ствари које већина мушкараца жели од жена, али никада им то неће признати – што због стида, што због сопственог ега. Чини се да они некако сматрају да жене то знају, да се то подразумијева.

Ове ствари сваки мушкарац жели, а никада то неће отворено да вам каже.

Поштовање

Бројне студије су показале да мушкарци очајнички жуде за поштовањем од стране жена до којих им је стало. Ако сумњате у то, питајте свог партнера и увјерите се сами. Ово је једна од најважнијих ствари за којима жуде, али не желе то да признају. Повремено му покажите да вам је стало до његових идеја, мишљења и осјећаја и биће веома срећан.

Дивљење

Руку под руку с поштовањем иде и дивљење. Они воле кад им се жене диве, али ваше дивљење мора да буде искрено јер ће он препознати да ли су ваши комплименти искрени или не. Уколико му будете говорили нешто што заиста цијените код њега, врло радо ће вас послушати.

Дружење

Мушкарци воле да проводе своје вријеме са женама до којих им је стало. Биће му врло драго ако с њим погледате утакмицу или му се пак придружите на каучу док прати свој омиљени филм. Поента је у томе што жели да вас има крај себе, а то је заиста одлично. Свакако, свакоме од њих потребно је и вријеме које ће проводити са својим пријатељима, али то не значи да не воли да буде с вама. Из тог разлога, пронађите начине да заједно проводите што више времена.

Пријатан глас

Они заиста цијене пријатан тон гласа жене с којом су у вези. Сви ми, заправо, волимо да чујемо нечији умирујући и угодан глас. Свакако да не можете да задржите тај тон у оним тренуцима када вас наљути, али то је нешто на чему можете да порадите. У принципу, то је нешто на шта би сви требало да обратимо мало више пажње јер људи много боље реагују једни на друге када им се приступа мирно и љубазно.

Охрабрење

Још једна ствар која им је веома потребна и коју цијене јесте и охрабрење. Важно им је да знају да је жена коју воле уз њих и да их подржава у свему што раде. Ваша вјера у њега му је и те како битна. То му даје снаге да се супротстави са свим препрекама које му се нађу на путу. Заузврат, он ће увијек бити ту уз вас.

Признање

Понекад мушкарци морају да преузму много различитих улога у свом животу па му некад спомените да препознајете колико је добар партнер, отац, син, брат, пријатељ… Ријетко кад се о томе говори, а он ће цијенити то што сте ви то препознали и што цијените његов труд.

Независност

Мушкарци јако воле своју независност. То не значи да желе да буду сами све вријеме, али понекад воле да имају тренутак само за себе. Имајте на уму да би понекад требало да му дозволите да мало буде сам и да се бави стварима и активностима које га испуњавају и усрећују.

Подршка

Свима нам је у животу потребна подршка оних до којих нам је стало, а мушкарци се у томе нимало не разликују од жена. Ако покушава да оствари нешто, добије унапређење на послу – будите му подршка. Дајте му до знања да сте ту за њега и да ћете увијек бити, у добрим и лошим тренуцима.

Жудња

Иако вјероватно зна да га желите, понекад није наодмет да му то отворено и покажете. Мушкарци обожавају кад виде да жене жуде за њима и када се осјећају пожељно. Уосталом, ко то не воли? Флертујте с њим и покажите му да га волите највише на свијету.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?