Keli Ripa

Onesvijestila se tokom odnosa, muž je obukao kao prostitutku i zvao hitnu

 • Izvor: Agencije
 • 20.03.2023. 16:47

Keli Ripa u svojoj najnovijoj knjizi "Live Wire: Long-Winded Short Stories" prisjetila se zastrašujuće situacije koja joj se desila nakon jednog intimnog čina sa suprugom Markom Konsuelosom, nakon čega je završila u bolnici.

Američka glumica i voditeljka pojasnila je da je do svega došlo šest mjeseci nakon što im se 1998. rodilo prvo dijete.

Suprug i ona bili su usred "vruće" akcije u krevetu kada je ona izgubila svijest. To je bio zastrašujući trenutak, pogotovu za njenog supuga.

Kako je napisala prvo čega se sjeća jeste buđenja u bolničkoj sobi. Ljekari su joj rekli kako nije sasvim jasno zašto se onesvijestila, ali da su pregledom ustanovili kako ima dvije ciste na jajnicima.

"Pogled mi je šarao s monitora, na kom su prikazani moji jajnici, i supruga koji me gledao, srećan što je ipak sve donekle u redu", napisala je i dodala da je ovaj trenutak ostavio na nju posljedice s kojima se i danas suočava.

"S*ks mi i danas katkad može biti traumatičan. Mark ne mora da brine ni o čemu, on nakon s*ksa može da gleda film, ispija sok i jede grickalice, a ja znam da ležim na leđima i razmišljam kada će mi ove dvije ciste pući i hoću li opet morati u bolnicu", dodala je ona.

Keli je cijeloj priči dala i pozitivan ton. Kaže kako joj je, zapravo, bilo najgore da vidi u šta ju je suprug obukao prije dolaska Hitne pomoći.

"Pogledala sam se i vidjela da nosim bodi u stilu osamdesetih, prevelike pantalone i Manolo Blanik 'j*bi me' štikle. Obukao me kao jeftinu prostitutku. S druge strane, možda je to bio najbolji kostim koji sam mogla da nosim dok sam bila rastegnuta na ginekološkom stolu. Mislila sam da sanjam, nisam vjerovala da mi se događa nešto ovako bizarno, mislila sam da imam noćnu moru", poručila je glumica.

Dodala je da se divi Marku koji podržava njeno otvoreno pisanje o njihovom intimnom životu.

"Mislim da mi dopušta dijeljenje tih intimnih trenutaka jer ga to iskreno zabavlja. Uostalom, mislim da ne bismo bili toliko dugo zajedno da me ne smatra zabavnom", rekla je Keli, dok strani mediji ističu kako je njen odnos sa suprugom zaista nevjerovatan, skladan i humorom začinjen odnos, a u braku su već 26 godina.

Tagovi:
 • 07:00 Serija: Kolo sreće (R)

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Da li će ljubav pobijediti dugo željenu osvetu? Može li nemoguća ljubav doživjeti srećan kraj? Nova turska serija "Prevrtljivo srce" na programu ATV-a!.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina