Liverpul

Oralno zadovoljavala momka pred punom kafanom, video se širi internetom

  • Izvor: Agencije
  • 05.08.2022.09:04

Na društvenim mrežama pojavio se snimak žene koja oralno zadovoljava muškarca na Koncertnom trgu u Liverpulu.

Gradonačelnica Liverpula Džoan Anderson ih je zbog toga proglasila kriminalcima.

Na snimku se vidi kako mlađi muškarac stoji uza zid, a djevojka stoji uz njega. Oni se prvo ljube na početku, a ubrzo se ona spušta na koljena, otkopčava mu pantalone i počinje da ga oralno zadovoljava.

Najšokantnije je to što se nedaleko od para u zanosu nalazi mnogo ljudi u kafiću i na ulici.

Mnogo svjedoka ih je posmatralo dok su to radili, ali onisu nisu marili za to.  Naprotiv, u jednom momentu mladić se smješka i prema nekome pokazuje srednji prst.

Gradonačelnica Liverpula se tim povodom oglasila.

"Izuzetno sam šokirana i zabrinuta zbog video snimka koji kruži društvenim mrežama. Ovo nije zabavno, to je uznemirujuće, to je nezakonit čin. Akt nepristojnog ponašanja na javnom mjestu u Liverpulu je strogo zabranjen i neće se tolerisati. Razgovarala sam sa policijom i zahtijevala hitnu akciju", navela je gradonačelnica.

Navodno, djevojka sa snimka se bavi prostitucijom kroz platformu "Onlyfans" koja služi za dijeljenje video snimaka i fotografija seksualnog sadržaja. Policija je saznala identitet dotične djevojke i krenuli su u potragu za njom.

Snimak je objavljen na društvenoj mreži Twitter, ali mi ga nećemo objaviti na našem portalu jer sadrži veoma eksplicitne i neprimjerene prizore.