Vjernost je važna

Ovi znakovi ne praštaju prevaru

 • Izvor: Index.hr
 • 11.03.2023.13:37

Vjernost je vrijednost koju mnogi ljudi cijene u vezama, a među horoskopskim znakovima postoje neki koji su poznati po tome da su posebno vjerni.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i pouzdanosti u vezama. Oni su vrlo privrženi svojim partnerima i obično su skloni dugim vezama. Vjernost je za njih vrlo važno.

Rak

Rakovi su vrlo osetljivi i brižni, pa se često vrlo jako vezuju za svoje partnere. Oni su obično vrlo lojalni i vjerni u vezama, a prevara im nije prirodna ni željena opcija.

Vaga

Vage su vrlo skladne i teže uspostavljanju ravnoteže u odnosima. One su vrlo lojalne i vjerne partneru s kojim su u skladnom odnosu i teže se drže monogamije.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i strpljenju. Oni obično ne ulaze lako u veze i, kada se vežu, vrlo su privrženi svom partneru. Vjernost i iskrenost su za njih važne vrijednosti u odnosima, piše Index.hr.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.