ATV

Било кад и било гдје

Пет реченица које сваки мушкарац прижељкује да чује од вас

  • Извор: Б92
  • 07.12.2023. 04:00

Одувијек знамо да мушкарци често замјерају женама на томе што "пуно причају"; тако бар они на то посматрају; али ипак, постоје реченице које воле да чују. Било кад и било гдје.

"Поносна сам на тебе"

Мушкарци воле да чују похвале за своја достигнућа, али то никад неће јавно изговорити. Мала похвала не кошта ништа, а пуно значи.

"Хвала"

Ако вас је код куће на крају хаотичног радног дана дочекао ручак, цвијеће или опрано посуђе, то заслужује једно искрено "хвала", иако је сасвим нормално да понекад кућни послови падну на мушкарца. Вјероватно бисте и ви хтјели да вам он чешће говори "хвала" за све што радите.

"У осам сати, видимо се тамо"

Не кажемо да би жена увијек требало да преузме одговорност за "дејтове", али понекад се може и то догодити. Мушкарци мисле да је то секси и нема онога ко се неће сложити с тим.

"Мислим да те она тамо одмјерава"

Мушкарци воле да осјете мало љубоморе код своје партнерке, али ово је изјава којом лако можете да претјерате, зато пажљиво.

"То ће подићи његово самопоуздање у тренутку, а и показаће му да сте срећни што је он ваш", закључили су стручњаци.

"Мислим да би требало…"

Иако више нисмо дјеца, лијепо је са времена на вријеме осјетити да се неко брине за нас и да нам говори да би нешто требало да урадимо или не. Не увијек, наравно.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: