"Немам осјећај да га варам"

Рођена са два полна органа: ''Један служи за мужа, а други за посао, била сам са њих 500''

  • 10.07.2024. 19:30

Евелин Милер (32) рођена је са два пара репродуктивних органа, и то се дешава екстремно ријетко.

Аустралијанка има двије вагине, двије материце и два пара јајника. Занимљиво је да је она тек 2011. приликом прегледа у болници сазнала да има "Утерус диделпхyс", односно двије материце. Међутим, то Евелин није спречило да роди двоје дјеце и има нормалне интимне односе.

Евелин, која је радила као проститутка, каже да јој је њено необично стање, било веома корисно.

Теодора Џехверовић у минијатурном бикинију: Ништа није сакрила!

Теодора Џехверовић у минијатурном бикинију: Ништа није сакрила!

- Ако је једном органу требао одмор, користила сам други. Спавала сам са више од 500 мушкараца и нико од њих није примјетио да се разликујем од других жена. Такође, чињеница да имам два органа ми је помогла да одвојим посао од приватног живота. Фрустрирајућа чињеница је да све морам да радим дупло, када се тестрирам на болести или идем код гинеколога, увијек морам изнова да их убјеђујем да заиста имам два полна органа - рекла је Евелин.

- Прије него што ми је постављена права дијагноза, избјегавала сам вођење љубави. Нисам знала шта није у реду са мном и интимни односи су ми изазивали анксиозност. Живјела сам с оцем на удаљеној фарми, и нисам имала с ким да се посавјетујем - објаснила је она.


Евелин МИлер је спавала са више од 500 мушкараца

Иако су јој љекари рекли да има мале шансе да роди дете, њен супруг Том, за ког се удала 2022. и она, добили су двоје дјеце, Ендрјуа и Џорџију. Евелин каже да је пресрећна због тога као и да је добила поруке од жена са сличним проблемима, које нису успјеле да затрудне, пише LadBible.

Евелин која има своју "ОнлyФанс" страницу каже да је била претрпана послом током трудноће, као и да нема осјећај да вара мужа, јер један орган користи само за њега, а други за посао.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: