TikTok

Upala na vjenčanje i uništila mladencima njihov dan

  • Izvor: Agencije
  • 02.12.2022.18:42

Dan vjenčanja je trebalo da bude najljepši dan za mladence i njihove goste, ipak, nisu zamišljali da će se ta divna proslava preokrenuti u nešto drugo što će natjerati mladu da se zapita kome se zavjetovala na vječnu ljubav.

I dok su svi uživali na proslavi iščekujući tortu, poljubac mladenaca i bacanje bidermajera, naišao je neočekivani gost.

Premda je mladoženja mislio da je završo sa momačkim životom, tu i tamo malo "šarao", ostavio neku djevojku ili u svom ljubavnom životu promijenio mnoge djevojke, sada je došlo sve na naplatu.

"Znaš li ko sam ja, jel ti je rekao? Jel ti rekao njegovo ime, šta je sa Zeinom?", urlala je na mladu djevojka koja je iznenada upala na vjenčanje.

Mlada je bila u šoku i plačući pokušavala da shvati o čemu se radi, prenosi portalm "Srećna".

Iako je mladoženja rekao kako je ne poznaje, a drugi je uvjeravali kako nije ni vrijeme ni mjesto da radi takve stvari, djevojka je bila izričita da otkrije ono što je mladoj novopečeni suprug prećutao.

Unezvijerena djevojka je kategorično rekla da ne želi da ostavlja to što ima da kaže za drugi put, te da će tu riješiti stvar. Izvadila je slike i pokušavala da pokaže djevojci.

"Ne, nećemo to ostaviti za drugi put jer on laže, laže mene, laže tebe i sve okolo. Pokušavam da te sačuvam. Lagao me je godinama", vikala je ona.

Bivša djevojka je pokazala slike od prije dva mjeseca, dok je mladoženja tvrdio kako su to stare slike. Potpuno izbezumljena cijelom situacijom, mlada je to posmatra i držala se za glavu dok je njen otac pokušavao da sazna nešto od bivše djevojke.

Snimak koji je objavljen na profilu "prevaranti" na TikToku, izazvao je burne reakcije na toj mreži.

"Rekao je kako ne zna ko je ona , a onda tvrdi da su slike stare". "Ovo se može reći da je realno. Djevojka u vjenčanici je slomljena. Znam da plače".

"To je njegovo vjenčanje....ne to je mladino vjenčanje i zaslužuje da zna sve prije nego donese odluku".

"O Bože, da li je ovo realno?"

"Djevojko, bježi, bježi", komentarisali su korisnici.

I dok su neki u ovome vidjeli želju djevojke da povrijedi buduću mladu, mnogi su objektivno sagledali situaciju te shvatili da su djevojke žrtva prevare i da je bivša željela da "otvori oči" budućoj mladoj i raskrinka lažova.

Neki su se zapitali u komentarima ko je Zein koga spominje djevojka više puta, pa su drugi odgovorili kako se najvjerovatnije radi o njihovom sinu.

Nije poznato šta se na kraju desilo, ali je očigledno da je istina isplivala na površinu.

@cheaters.tv.show ruin your boyfriend's wedding #cheater #cheaters #fyp #foryou ♬ nhạc nền - 𝓬𝓱𝓮𝓪𝓽𝓮𝓻𝓼 💔💔
Tagovi: