I nije krivac retrogradni Merkur

Zauvijek nesrećni u ljubavi: Ova 3 horoskopska znaka ostaju bez partnera

  • Izvor: zena.blic
  • 13.09.2022.16:05

Neki horoskopski znakovi nikako ne mogu da prevaziđu svoje stare ljubavi.

Uticaj retrogradnog Merkura nekim znakovima će poremetiti planove, a nekim znakovima nije potrebna planeta sa negativnim uticajem da bi na ostali u vrtlogu stare ljubavi koja se neće vratiti.

Evo koja se 3 znaka horoskopa uvijek vraćaju bivšim ljubavima:

Rak

Rakovi važe za veoma osjetljive i najromantičnije znakove Zodijaka. Veoma su skloni nostalgiji, što znači da često uranjaju u sjećanja i predaju se maštanjima. Zbog toga je velika vjerovatnoća da se vrate bivšim ljubavima. I muškarci i žene ovog znaka ne podnose usamljenost, stoga brzo teže da popune svoju emotivnu prazninu. Zbog straha da ne prepoznaju ljubav u novim vezama, lakše im je da obnove stare nego da grade nešto iznova sa nekim drugim ljudima koje ne poznaju. Na najmanji nagovještaj nade vraćaju svom bivšem partneru.

Ribe

Ribe imaju dva suprotstavljena motiva za povratak. Jedne pokreće želja da bivšima dokažu da su najbolji i nezamjenljivi. Na sve načine pokušavaju da vrate povjerenje i svu svoju senzualnost koriste kao svoj adut. Druge pokreće snažna emocionalna veza, tačnije pojedine Ribe ne mogu da žive bez bivše ljubavi, stoga mnogo pate zbog njihovog odsustva. Njihove privrženosti su veoma ozbiljne, Ribe nikada ne zaboravljaju bivše ljubavi!

Djevica

Malo je vjerovatno da će pragmatična Djevica postati heroj ljubavne priče, ali iza maske smirenosti kriju se velika sumnjičavost i strahovi. I muškarci i žene Djevice umiju da budu previše izbirljivi prema ljudima i dugo traže novog partnera, tjerajući mnoge od sebe svojim karakterom. Stoga čim dobiju i najmanji nagovještaj da bi veza sa bivšim mogla da se obnovi, oni će biti tu. Sanjaju o povratku u mirnu prošlost i idealizuju bivše partnere, piše Žena.Blic.

Tagovi: