Vrijedi isprobati

Odličan trik da savršeno nanesete rumenilo

 • Izvor: Agencije
 • 24.01.2023.17:25

Čak i ako imate najkvalitetniji make-up i najbolje kistiće, spužvice i slična pomagala, rezultat će biti nezadovoljavajući ako ne poznajete tehniku.

Kursevi šminkanja nisu nam svima opcija, ali postoje mali trikovi koji se mogu pokupiti usput te tako znatno usavršiti umijeće nanošenja pudera, ruža, olovke za oči... i rumenila.

A baš s rumenilom mnogi imaju problema, kao da nikako ne mogu pogoditi na koje ga tačno područje treba nanijeti.

Pa ga stave pretjerano visoko ili im pobjegne previše nisko na obraz pa im vizuelno mijenja konture lica na ne baš laskav način, stave ga previše blizu nosu ili ga koncentrišu u smiješnu tačkicu zbog čega podsjećaju na lik iz crtića...

Zeznuto je s rumenilom, zar ne?

Jedan od odličnih trikova koji mogu pomoći uključuje dva prsta ruke, tačnije palac i kažiprst, uz pomoć kojih je vrlo jednostavno određuje gdje tačno treba nanijeti rumenilo. Ostatak je jednostavan. 

U komentarima su se javili mnogi koji su ga isprobali i tvrde da im je "promijenio sve", piše "Stil".

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.