Pronađen u svojoj hotelskoj sobi

Entoni Burdejn izvršio samoubistvo

 • 08.06.2018.13:52

Američki kuvar, pisac i televizijska ličnostEntoni Burdejn pronađen je danas mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj, javio je Si-En-En.

U izvještaju se navodi da je  Burdejn izvršio samoubistvo. 

"Uz ogromnu tugu možemo da potvrdimo smrt našeg dragog prijatelja i kolege Entonija  Burdejna. NJegova ljubav prema velikoj avanturi, novim prijateljima, dobroj hrani i piću te zadivljujućim pričama iz čitavog svijeta učinila ga je jedinstvenim pripovjedačem", navodi se u saopštenju televizijske kuće. 

 Burdejn /61/ je boravio u Francuskoj, gdje je radio na novoj epizodi nagrađivane Si-En-Enove serije. 

Francuski kuvar Erik Riper pronašao je  Burdejna, svog bliskog prijatelja, u beživotnom stanju jutros u njegovoj hotelskoj sobi. 

 Burdejn je u svojim televizijskim emisijama i knjigama pokušavao da usmjeri ljude da razmišljaju na drugačiji način o hrani, putovanjima i samima sebi. 

Zalagao se za marginalizivane populacije i bezbjednije uslove rada za osoblje u restoranima. 

Tokom svoje karijere dobio je sve moguće nagrade iz industrije kojoj je pripadao, navodi američka televizijska kuća.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.