Prisjetila se

Glumica Charlize Theron progovorila o porodičnoj tragediji

 • 18.12.2019. 12:10

Glumica Charlize Theron nedavno je kazala da se ne stidi razgovarati o trenutku kada je njena majka ustrijelila njenog oca u samoodbrani.

Glumica je imala samo 15 godina kada je njen pijani otac pucao kroz vrata sobe u kojoj se skrivala s majkom.

"Srećom, nijedan od tih metaka nas nije pogodio. To je čudo. U samoodbrani je moja majka morala ubiti svog muža, mog oca. Što više razgovaramo o tim stvarima, to se više oslobađamo tih duhova iz prošlosti", rekla je Theron.

Charlize je odrasla na farmi u blizini Johannesburga u Južnoj Africi s majkom Gerdom i ocem Charlesom. Ona je oca opisala kao psihopatu te je rekla da je život s alkoholičarom izuzetno teška situacija, piše BBC News.

Govoreći o onome što se dogodilo, rekla je da je njen otac bio toliko pijan da nije mogao stajati na nogama kada je ušao u kuću s pištoljem.

"Moja majka i ja bile smo u svojoj spavaćoj sobi, naslonjene na vrata, jer se on pokušavao progurati kroz vrata. Obje smo se naslonile na vrata da ne bi mogao ući. Zatim je napravio korak nazad i ispalio tri metka u vrata. Nijedan od tih metaka nas nije pogodio, što je samo po sebi čudo", dodala je ona.

Charlize kaže da je nasilje u porodici koje je doživjela nešto što dijeli s puno ljudi.

"Ne sramim se razgovarati o tome, jer mislim da što više razgovaramo o tim stvarima, to više shvatamo da nismo sami ni u čemu od toga. Mislim da je za mene takva priča svojevrsno oslobađanja", zaključuje Theron.

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Народ прича (Р)

  '‘Народ прича (Р)и (Р)