Ljupka Stević uklonila tetovažu posvećenu generalu Simiću

  • 24.12.2020.22:19

Pjevačica Ljupka Stević koja je sredinom septembra demolirala dva automobila bivšem partneru, generalu Dragiši Simiću Simketu, uklonila je tetovažu koju mu je posvetila prije devet godina.

Naime, pjevačica je na vratu imala istetoviran Dragišin nadimak "Simke", a s obzirom na to da su raskinuli i da ga je "obrisala" iz života, isto to je uradila i sa tetovažom.

Ljupka je sebi peglom za kosu ispržila vrat i tom prilikom pokazala je mjesto gdje je imala tetovažu, međutim, nakon incidenta sa generalom, uklonila ju je.

"Ispržila sam vrat, ne znam da se vidi. Spržila sam se onom presom kada sam uvijala kosu. Kako je samo legla", rekla je Ljupka snimajući svoj vrat.

"Istetovirala sam Dragišin nadimak. Za mene je on bio najvažniji čovjek u životu. To sam uradila jer sam ga iskreno voljela. Iz života sam ga obrisala, još sa vrata da ga skinem i s tom pričom sam definitivno završila", rekla je Ljupka ranije, prenosi "Telegraf.rs".

Podsjetimo, pjevačica je prisluškivala generala i tom prilikom otikrila da se pored nje viđa i sa drugim djevojkama. Nakon saznanja suočila se sa Dragišom, a onda je na parkingu ispred zgrade izlupala njegova dva automobila.

Tagovi: