Ženi se Zmaj od Šipova? "Kralju stočara" čobanica ukrala srce

 • 01.07.2020. 21:34

Ilija Grahovac, koji je među publikom koja je imala prilike da ga upozna kao jednog od takmičara četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" poznatiji po svom neobičnom nadimku Zmaj od Šipova, navodno se ženi.

Od prvog trenutka kada je postao jedan od takmičara ovog rijalitija, on je svojim ponašanjem kao i načinom na koji ostvaruje komunikaciju sa ljudima koji ga okružuju nije prestajao da intrigira cimere, ali ni publiku koja je pomno pratila ovaj projekat ispred malih ekrana.

Takva činjenica doprinijela je tome da je ovaj po mnogo čemu neobičan čovjek iz naroda "kralj stočara" kako ima običaj da se prestavlja, ostao u žiži interesovanja javnosti i po prestanku učešća u rijalitiju.

On je u vili "Parova" jurio žene, ali konačno je riješio da se skrasi.

"Ilija se zaljubio u jednu čobanicu, ludi su jedno za drugim. Ona mu čisti, kuva, sprema. Srećni su zajedno. Nema šta… započeće zajednički život, a uskoro će stati na ludi kamen. Sigurno će vas zvati da to zabilježite vašim srećnim kamerama", kaže strogo pouzdan izvor koji je insistirao na anonimnosti, prenosi Informer.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.