Obavezan dio stajlinga

Crna torba, praktičan i elegantan modni dodatak

  • Izvor: Agencije
  • 17.02.2022.09:16

Nakon velikih sezonskih sniženja početkom godine, okrenuli smo se prema kreiranju garderobe za naredni period, te uz prve proljećne novitete, na policama butika tražimo one najbolje i najsvestranije modele koje ćemo nositi cijele godine.

Među ključnim odjevnim komadima istakao se spoj elegantnih modnih klasika, jednostavnih basic modela, ugodnih loungewear odjevnih komada i efektnih trendi noviteta. A uz ključne odjevne komade, koji će stvoriti osnovu naše garderobe za 2022. godinu, modni dodaci jednako su važan dio svakog ormara - jedan od njih je svakako i savršena torba.

U potrazi za savršenom novom torbom koju ćemo dodati u svoju kolekciju omiljenih modnih dodataka, u njenom dizajnu, linijama i pregradama uvijek ćemo tražiti tri epiteta - praktična, svestrana i elegantna.

Crna klasična torba

Istovremeno klasična i moderna, crna torba jedan je od modnih dodataka od kojih nikad nećemo odustati, i to s razlogom. Izuzetno jednostavna za kombinovanje i dovoljno prostrana da u nju stanu nezaobilazne sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, crnoj torbi vraćamo se baš svake sezone. I dok ćemo one velike modele zadržati za dane kada sa sobom nosimo više stvari nego obično, mala ili srednja velika crna torba gotovo uvijek je sve što trebamo.

Iako jedan od najvećih i najpopularnijih modnih klasika, crna torba ove se godine vraća u ne tako klasičnom izdanju. U novim modelima i s trendi detaljima izgledaće bolje nego ikad, a istovremeno će zadržati svu svoju svestranost.

Modeli za 2022. godinu

Kolekcije modnih kuća, brendova i dizajnera vratile su crnu torbu u omiljenim klasičnim modelima, ali donijele i nekoliko noviteta s trendi pomakom koji im daje vrlo moderan izgled. I dok će se među klasičnim modelima crne torbe ove godine istaknuti tote i shopper torbe, jednostavni cross-body modeli, modeli s efektnim detaljima i oni neobičnih oblika samo su neki od trendi modela koje ćemo nositi ove godine, a idealan su izbor za dnevne i večernje, ležerne i formalne kombinacije, za klasičan i trendi, minimalistički i eklektičan look.

Tagovi: