Crveni tepih

Džulija Roberts još jednom pokazala zašto je klasika uvijek dobar izbor

  • Izvor: Kurir
  • 17.01.2023.13:54

Džilija Roberts još jednom je dokazala zašto je jedna od najbolje stilizovanih dama u Holivudu na dodjeli "Critics Choice Avards" nagrada u Los Anđelesu.

Najpoznatije holivudske ličnosti u nedjelju su se našle na još jednom crvenom tepihu povodom glamurozne dodjele nagrada "Critics Choice Avards" u Los Anđelesu.

Slavne dame su bile odlučne u tome da ponesu naobične kreacije, a ove godine dominirale su šljokice i metalik sjaj.

Glumica Džulija Roberts još jednom je dokazala da je jednostavnost u modi nešto što ne prolazi. Ona je za ovu priliku obukla haljinu do poda, dugih rukava, a dozu glamura dali su neobični detalji. Duž dekoltea i rukava njena toaleta prožeta je zlatnim nitima, a na osnovu dosadašnjeg izbora poznatih glumica već se zaključuje da će zlatna da dominira ove godine.


Lili Džejms još jednom je dokazala zašto se smatra jednom od najbolje stilizovanih ličnosti. Nije mogla da prođe nezapaženo u haljini koja je sve modne znalce ostavila bez teksta. Prozirna haljina od tila A kroja sa prugama i masivnom mašnom na sredini, bio je pravi modni rizik koji se i te kako isplatio. Iako na prvi pogled djeluje kao da otkriva previše, ova gola haljina savršeno naglašava ženstvenost i besprijekornu figuru mlade glumice.

Kejt Hadson takođe se odlučila za haljinu obasutu sjajem. Izgledala je nevjerovatno u providnoj srebrnoj haljini, a akcenat je bio na otvorenim leđima. Haljina je pratila liniju tijela, a svi su se složili da je izgledala besprijekorno.

Ipak, kao zvijezda događaja istakla se glumica Anja Tejlor Džoj koja se takođe pojavila u raskošnoj provdnoj haljini, kojom je pokupila samo pozitivne komentare. Šare nalik na krljušt sirene dali su poseban pečat ovo neobičnoj kreaciji, a glumica je doslovno plijenila na crvenom tepihu.