Многе даме праве грешку

Испод бијеле мајице најбоље је обући грудњак у овој боји

 • 20.04.2024. 21:33

Многим дамама свакодневни избор одјеће за ношење на послу и у граду су бијеле мајице и бијеле кошуље, али истовремено се јавља питање коју боју грудњака обући испод њих.

Наравно, бијела звучи као логичан одговор, али често наша жеља за униформисањем створи контра ефекат и наш торзо изгледа као једнолична маса. Стога се као боља опција намеће грудњак беж боје. Признајемо, он јесте врло практично рјешење, али недостаје му доза сексепила и онај „вау“ ефект који погодује да се због доброг грудњака осјећамо још боље у својој кожи.

Стога стручњаци откривају модни савјет који ће вас испрва изненадити, али даме које су га испробале тврде да дјелује – испод бијеле мајице треба обући грудњак црвене боје.

Премда је ријеч о упечатљивој нијанси, у постизању „маскирног изгледа“ и стапању с бијелом мајицом дјелује једнако добро као и грудњаци у боји меса.

Иако је у то можда тешко повјеровати, наука иза тога заправо је прилично једноставна.

„Кожа има црвене тонове, па се црвени грудњаци прилично добро стапају под бијелом кошуљом“, открива Едријен Колеон Гаскел, представница француске куће доњег рубља Симоне Переле.

Ипак, прије него се одлучите да испробате овај трик, важно је обратити пажњу на једну ствар. Наиме, постоји значајна разлика између црвеног и ружичастог грудњака па треба припазити на суптилне подтонове.

Да би овај трик био што ефикаснији, најбоља опција је грудњак тамно црвене боје (ближе бордо); стручњаци наводе – избјегавајте боју фуксије и вруће ружичасте тонове, пише Мисс7.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

  ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.