Slavna francuska kuća mode

"Louis Vuitton" lansira garderober za najmodernije bebe

 • Izvor: Agencije
 • 30.03.2023. 22:42

Dok se još uvijek divimo saradnji Louis Vuitton brenda i Jajoi Kusame, slavna francuska kuća mode upravo je predstavila svoju najslađu kolekciju do sada.

Po prvi put, Louis Vuitton brend predstavlja kolekciju posvećenu novorođenčadi. Ova kolekcija za bebe sastoji se od odjeće, obuće, aksesoara i predmeta za najmlađe dekoriranih Louis Vuitton glamurom. LV Baby kolekcija transformira svakodnevne komade u uspomene koje će se čuvati i prenositi sa generacije na generaciju.  

Legendarni garderober, kreiran 1875.godine, vraća se na scenu namjenjen bebama koje su rođene sa kašikom dekoriranom dijamantima i savršen su poklon koji će ih pratiti čitavog života. Možemo slobodno reći da će bebi garderober biti partner vašeg djeteta i biti tu dok ono niže svoje uspjehe, ispunjava svoje ciljeve i odrasta.

Louis Vuitton bejbi garderober sadrži nekoliko velikih i manjih fioka za portikle, čarapice i druge malene aksesoare, dok cipelice, zvečke i pidžame luksuznog brenda imaju svoj posebni odjeljak.

Takođe, tu je i polica posvećena suvenirima i poklonima za novorođenče, poput Louis Vuitton plišanog medvjedića sa ljupkim osmijehom na licu.

Na kraju, možemo reći da će se ovaj Bejbi garderober prodavati po cijeni od 7.000 dolara i dio je prve Louis Vuitton Baby kolekcije, koja je od ovog mjeseca dostupna za kupovinu.   

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.