Мода

Одјећа која открива рамена у тренду овог прољећа

  • 20.03.2024. 19:21

Мајице, блузе и хаљине са голим раменима су апсолутни хит. Сензуални одјевни предмети који откривају рамена, неизоставни су дио гардеробера и тренд који је освојио модну сцену, али и улице великих градова пред долазак прољећа.

"Топови" са голим раменима су секси, али истовремено врло женствени, јер не откривају превише коже.

Овај тренд је инспирисан стилом 70-их година, са дугим рукавима и ретро изгледом, понекад асиметричним кројем, који открива једно раме.

Модне комаде са спуштеним раменима, откривеним само једним раменом, дубоким "чамац" изрезом и без бретела, можете носити на различите начине, па чак и на послу.

Комбинујте их са модерним "цигарет" панталонама, оловка миди сукњама, лепршавим љетњим сукњама или фармеркама са високим струком.

У мноштву боја, дезена и кројева, лако можете пронаћи прави модел за себе.

Да бисте овај тренд учинили прикладним за посао, комбинујте мајицу са голим раменима са бијелом кошуљом испод. Кошуља ће додати озбиљнији тон, а истовремено ће откривена рамена остати у фокусу, преноси "Политикин магазин".

Додајте панталоне са високим струком и штикле за софистициран изглед.

За опуштенији изглед у слободно вријеме, комбинујте мајицу са голим раменима са тексас шортсем и гладијаторкама.

Мајице са голим раменима биће овог прољећа савршен избор за све прилике, од дневних шетњи до вечерњих излазака. Како је мање понекад више, играјте се са различитим комбинацијама и уживајте у овом младалачком тренду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: