Šta vam zvijezde poručuju

STIGAO JE MLAD MJESEC U VAGI: Evo šta očekuje sve ZNAKOVE

  • 26.09.2022.06:30

Horoskop za mlad Mjesec od 25. septembra 2022. godine – saznajte šta vam donosi nova mesečeva mijena, energija nježne lunarne faze…

Život nas često testira, stavlja pred rizike i izazove, ali važno je da osjetite da vi uvijek imate izbor.

Ovan

Ove sedmice ćete isijavati pozitivnu energiju, operativnost i na pamet će vam padati mnogobrojne kreativne ideje, koje ćete i unovčiti. Nećete dozvoliti da negativno i toksično okruženje, a naročito na profesionalnom planu, utiče na ostvarenje vaših ambicija. Radite na sebi, usavršavajte se i vjerujte da možete ostvariti i one stvari koje ste ostavili skrivene u prošlosti. U ovoj sedmici vaš vatreni znak je inspirisan za pobjede na privatnom i poslovnom planu.

Bik

Očekuje vas ne baš uspješan period, nakon kojeg ćete veliki značaj pridavati poslovima koji su povezani sa stranim saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje potpuna predanost jednom partneru. Kada je u pitanju zdravlje, odmorite se.

Blizanci

Očekuje vas period koji bi mogao da vam donese važne finansijske promjene, biće znatnih troškova, ali i još većih priliva novca. Na polju ljubavi vas očekuje relaksirana faza, sve će ići onako kako vi želite. Pripazite na zdravlje, deblje se obucite.

Rak

Nećete moći mnogo uticati na kompletnu situaciju danas, ostaje da budete strpljivi i uporni u realizaciji svog dijela posla, sa akcentom na povremenom prilagođavanju, odnosno modifikaciji prethodnih dogovora. Način na koji vi razmišljate i vidite vaš odnos, ne poklapa se sa partnerovim. Ono što je vama bitno, partneru nije i tako se vrtite u krug. Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Pred vama je teži period, bićete odbijeni u vezi nekog posla ili ćete imati neke kočnice i probleme. Na polju emocija vas očekuje osjećaj nesigurnosti u vezi partnera i njegovih osjećanja ka vama. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa kičmom, kostima ali i tegobe vezane za donji stomak i bešiku.

Vaga

Možete očekivati ostvarenje svega onoga što ste zacrtali - došlo je vrijeme da naplatite vaš marljiv rad. Vjerujte u svoju energiju i odluke, bez obzira koliko je teško izaći iz zone komfora. Imaćete veliku odgovornost, ali i sjajne liderske sklonosti i sposobnosti. Osim sreće u poslu, Vage očekuje uspjeh i na polju ljubavi.

Djevica

Imaćete mogućnost da se malo rasteretite. Poslove koje ste inače obavljali u hodu, u proteklom periodu niste dobro odradili, tako da je poželjno da uzmete kraći odmor. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva komunikacija sa vatrenim znakom. Kada je u pitanju zdravlje, moguć je povratak nekih hroničnih problema. Pazite se ako imate astmu ili bilo kakve alergije.

Strijelac

Posvetite se poslu i od toga ćete imati velike koristi. Ovo je faza u kojoj je za vas moguće napredovanje. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koju znate od ranije. Kada je u pitanju zdravlje, moguća je ukočenost i u predjelu vrata i ramena. Masaža će vam prijati.

Škorpija

Nije vrijeme za ishitrene odluke. Ukoliko ste naporno radili vrijeme je za zaslužen odmor. Sreća će vam se osmijehnuti i sa finansijskog aspekta. Kada je u pitanju ljubav, voljena osoba vas podržava u svemu. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje su vezane za pad imuniteta, pa pijte što više voćnih sokova.

Vodolija

Pustite da stvari na poslovnom polju idu svojim tokom, nemojte ništa da forsirate i nemojte da gajite prevelika očekivanja. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret u tajnosti. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi zbog umora. Oko svega što vas muči treba da se posavjetujete sa ljekarom.

Jarac

Jarčevi bi trebali da imaju dodatne motive za završavanje zaostalih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda ukoliko ih ima. Vrijeme je da okrenete novi poslovni list. Dosta fleksibilnosti i taktiziranja biće vam potrebno ukoliko želite da izbjegnete moguće nesporazume sa dragom osobom. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Pred vama su krupne odluke i osjećaćete određenu dozu straha, ali ne brinite. Energija koja vas prati pomoći će da odaberete pravi put. Okružuje vas optimizam i imate pozitivne misli što je izuzetno važno kada ispitujete profesionalne granice. U ovoj sedmici vas očekuju mnogi izazovi, ali imate i značajnu podršku Univerzuma u svakom trenutku, te ćete iz svega izaći kao pobjednik.

Tagovi: