Нема оног ко на море није понио нешто од хране, а Александар Милетић из Куршумлије је ово паковање подигао на виши ниво и понио ни мање ни више него цијело печено јагње.
На љетовање у Пефкохори Александар је са пријатељем понио цијело печено јагње и то је била главна храна током цијелог љетовања, а за ТВ Прва је испричао како су дошли на ову идеју и спровели је у дјело.
"Нешто не волимо те морске плодове, лигње, дагње.. и дошли смо на идеју мој друг Горан и ја да понесемо јагње. Размишљали смо како ћемо да спакујемо, али смо ријешили да понесемо цијело па ако га узму, узму", прича Александар.
Како каже, јагње су испекли на ражњу и након што се охладило увили у стреч фолију и спаковали у гепек.
"Јагње је тако стигло цијело у апартман, изнијели смо га на терасу и раскомадали и то нам је било екстра за недјељу дана. Јела се само јагњетина, жене су мало кукале послије пет дана, али нас двојица смо само то јели", рекао је Александар те додао да је јагњетина била главни специјалитет и на плажи.
"Служили смо људима, то су 99 одсто наши људи, за пет минута овал празан. И на броду људи су се одушевили, нико те хамбургере што смо добили није ни јео...".
Алекандар каже да их је са печењем то коштало 120 евра.
"Нас двојица смо то по пола дали, није то пуно, па смо рекли шта буде, буде".