Horoskop

Četiri znaka Zodijaka koje čeka velika sreća u ljubavi

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 01.12.2021.01:01

Godina do čijeg je kraja ostalo još mjesec dana, kako astrolozi tvrde, za neke znakove Zodijaka predstavlja kraj jednog razdoblja koje nije bilo za pamćenje i ulazak u neko novo koje donosi bolje i ljepše dane.

Kako zvijezde predviđaju pet horoskopskih znakova će u narednim mjesecima upoznati svoju srodnu dušu. Boginja ljubavi i ljepote, Venera, posebno će biti naklonjena vatrenim i vazdušnim znacima.

1. Lav 

Lavove očekuje prava magija na ljubavnom planu. Bez obzira da li su već zaljubljeni ili će se tek zaljubiti pred njima je period u kome će popuno uživati u poslednjem mesecu 2021, ali i u većem dijelu sledeće godine.

Neki predstavnici ovog znaka shvatiće da im se "ljubav njihovog života" skrivala sve vrijeme tik ispred njihovih očiju i da je ona oličena u njihovom najboljem prijatelju ili nekom ko je u njihovoj bliskoj okolini. 

Konačno će im ta osoba priznati svoja osjećanja  i Lavovi će ući u jednu lijepu i stabilnu, a trajnu ljubavnu priču.

Zauzeti predstavnici ovog znaka uživaće u pažnji partnera i izlivima emocija.

2.  Vaga

Boginja ljubavi i ljepote koja vlada njihovim sazvežđem u narednim mjesecima pokazaće svu svoju moć kada su Vage u pitanju. Iako ih mnogi smatraju neodlučnima i "teškima" baš kada su emocije u pitanju, ova zima donosi im da konačno ostvare svoje snove kada su emocije u pitanju.

Mnoge Vage shvatiće da je njihova "idealna polovina" neko s kim su bili u prošlosti i daće sve od sebe da tu osobu ponovo osvoje i vrate u svoj život. 

Pošto će im njihova zaštitnica Venera biti naklonjena u tome će i uspjeti, pa će novogodišnje praznike mnogi predstavnici ovog znaka dočekati u zagrljaju voljene osobe.

Kao velike estete potrudiće se da za praznike onima koje je njihovo srce izabralo, naprave pravo iznenađenje i učine im te dane nezaboravnim.

3. Strijelac 

Neozbiljni i avanturistički nastrojeni Strijelci poželeće da se uozbilje u narednom periodu. Kao da su shvatili da im je potrebno malo mira i sigurna luka.

Vrlo vjerovatno da će predstavnici ovog znaka Zodijaka svoju "srodnu dušu" upoznati na nekom slavlju, dočeku Nove godine ili nekom putovanju. Biće iznenađeni kako će brzo "hemija odraditi sevoje" i dok trepnu već će biti zaljubljeni "do ušiju".

Ubrzo će shvatiti da je ta osoba baš neko za koga su možda čekali cijelog života i o kome su maštali.

Zauzeti Strijelci uživaće u porodičnoj harmoniji.

4. Vodolija

Ovaj znak važi za one koji se zaljubljuju intelektom. Ove zime Vodolije će konačno imati priliku da spoznaju nekog ko će ih načinom razmišljanja i obrazovanjem "obriti s nogu".

Vrlo je vjerovatno da će osoba koja će ih oduševiti živjeti u inostranstvu, ali za ovaj znak to ne predstavlja nikakav problem. Vodolije nisu ljubomoren i posesivne, pa će to shvatiti kao dobru priliku da nauče nešto novo o ljudima.

Rado će putovati,a praznike će provesti u zagrljaju voljene osobe.

Ovi nepredvidivi uranovci, koje mnogi smatraju hladnim, konačno će se otvoriti i pokazati svom izabraniku onu duboko skrivenu stranu svoje ličnosti i to da kada odluče da vole, da one to čine dublje i emotivnije od mnogih.

Zauzete Vodolije će pored dobrog odnosa sa partnerom, uživati i u društvu djece.


Tagovi: