ATV

Подијелио је свој проблем

Је ли у праву? Кум одбија доћи на вјенчање јер његова дјевојка није позвана

 • Извор: Вечерњи.хр
 • 25.10.2023. 13:07

Један је кум схватио све превише особно када његова дјевојка, с којом је у вези шест мјесеци, није позвана на вјенчање његовог пријатеља.

У тако посебним данима као што је вјенчање најбољег пријатеља, разумљиво је да као гост желите да и ваша боља половина буде тамо. Али, један је кум схватио све превише лично када његова дјевојка, с којом је у вези шест мјесеци, није позвана на вјенчање његовог пријатеља. На крају је одбио бити кум или уопште присуствовати великом дану, преноси Метро.

Незадовољни кум је на Редиту подијелио своју фрустрацију .

Вук Моб смувао

Вук Моб смувао "Жену од султана"

''Један од мојих најбољих пријатеља недавно се заручио за своју дјевојку с којом је био четири године. Вјенчаће се сљедеће године и био сам пресретан због њих. Прије неколико дана ме замолио да му будем кум и ја сам рекао да, никада не бих размишљао о томе да кажем не, али јуче су подијељене службене позивнице и моја је дјевојка добила само вечерњи позив'', рекао је.

Он то није прихватио и упитао је зашто би јој било допуштено присуствовати само вечерњој прослави, на што је младожења одговорио да имају мјеста само за 50 гостију на церемонији и за 100 на вечери - сва додатна мјеста би више коштала.

Kум је додао: ''Да се ради о случају да они имају велику породицу и круг пријатеља те да морају направити рез, не бих се љутио због тога, али обоје имају врло мале обитељи. Тада сам сазнао да су људи које су упознали онлине играјући видеоигре позвани и не само то, већ су позвани и њихови партнери''.

"Покидан" 9. новембра у Бањалуци

Рекао је да је млада мало посебна и 'не воли нове људе у свом животу' те да је његова дјевојка ријетко била позивана на окупљања у њиховој кући, упркос томе што се он од првог дана трудио позвати је. 

''Био сам са својом дјевојком шест мјесеци, а до вјенчања ће проћи двије године. У сваком случају, на крају сам рекао свом пријатељу не само да нећу бити кум него нећу ићи на вјенчање и мало је рећи да није био баш задовољан''.

''Покушао је то рационално објаснити тиме што није било мјеста за њу, али ја сам остао при свом, знам да бих због тога могао бити лоша особа, јер одбацујем године пријатељства за нешто што вјероватно није толико важно, али знајући како се због тога осјећам, мислим да не бих био способан одржати лијеп говор тијеком дана''.

Иза ципела за којима је полудио свијет крије се

Иза ципела за којима је полудио свијет крије се "луда" љубавна прича

Са сигурношћу се може рећи да интернет није био импресиониран кумовим понашањем, прогласивши га 'ирационалним' и 'глупим' због његове реакције на ситуацију. Једна особа је написала: ''Имају ограничен простор и желе одржати вјенчање у прорачуну. Није на вама да одлучујете ко ће бити на церемонији, а ко не. Твоја дјевојка има позивницу за вечерњи пријем. Заиста зависи од пара и кога желе на свом вјенчању''.

''Kладим се да кад бисте питали своју дјевојку је ли јој стало или не, било би ово друго. Све што добива је бесплатан оброк, пиће и плесна забава, а њој је то сигурно савршено. Гурните свој его у страну и разговарајте с младожењом. Објасните како се осјећате и разговарајте о томе. На крају, имате више од годину дана да ријешите ово питање и одржите говор'', закључује.

Други се сложио, рекавши: 'Твоја дјевојка чак неће бити с тобом на церемонији. Ви ћете стајати напријед, она ће сједити с осталим гостима. Онда ће те дуго бити одсутни због фотографија. Ваша дјевојка неће бити на њима, и остаће с осталим гостима. Једино вријеме које бисте заправо провели с њом је на вечерњој забави''.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.