ATV

Neobičan oglas

Kinez došao u Srbiju da nađe ljubav: "Rado ću ti otvoriti prodavnicu"

  • Извор: Блиц
  • 07.03.2023. 06:00

Na ulicama Beograda osvanuo je jedan reklo bi se poslovno - lični oglas, koji je nekima bio smiješan, a nekima i uznemirujući.

Naime, jedan Kinez je na jako lošem srpskom jeziku, vjerovatno koristeći pomoć gugla, napisao oglas u kome traži provodadžiju ili ljubav svog života. Njegov oglas sa bandere brzo se pojavio na društvenim mrežama i tamo izazvao različite reakcije.

Naime, na početku oglasa, muškarac kaže da dolazi iz Kine koja je na internetu prikazana kao prijateljska zemlja Srbiji. Piše da je primetio da su muškarci u Srbiji veoma zgodni, a žene veoma lijepe ali i da je zapazio da nije čudno vidjeti Kineskinju koja je u vezi sa srpskim muškarcem, te se nada da će se i njemu posrećiti nešto tako.

Dalje u oglasu osvrnuo se na svoju finansijsku situaciju:

„Moj posao nije velik, ali je moj prihod nešto veći. Imam nekoliko apartmana u Kini, ali nemam bankarske kredite“, piše u oglasu, gde dodaje da ukoliko mu se javi neka djevojka koja ne želi da ide u Kinu, onda će joj vrlo rado otvoriti prodavnicu u Beogradu.

Sa jako lošim prevodom, Kinez je dalje naglasio da nije visok, ali je obrazovan i bitno mu je da i njegova djevojka bude obrazovana.

„Nisam visok , nadam se da nećete biti previsoki ili ako me ne volite zbog toga što sam kratak, prihvatiću vašu visinu. Otišao sam na univerzitet u Kini, nadam se da ste takođe otišli na univerzitet“, stoji u oglasu.

Takođe Kinez dodaje da on ima oko tridesetak godina, tako da bi želio devojku koja je odrasla ali koja nema više od 30 godina. Dodaje da nudi 2.300 „dnevne valute“ osobi koja mu nađe devojku.

Ovaj oglas izazvao je brojne komentare:

„Poštujem njegovu preduzimljivost. Dopada mi se njegova spremnost na promjene. Volio bih da sam hrabar kao on.“ „Život u tridesetima u Beogradu.“ „Dakle, Kinez od metar i po koji ne zna engleski, traži fakultetski obrazovanu Srpkinju do 30 godina koja želi da uči kineski. Srećno s tim“, glasili su samo neki od šaljivih komentara ispod ove objave.


Тагови: