Horoskop

Ova 3 znaka će imati sreće u ljubavi u 2023. godini, dva od njih očekuju pare

  • Izvor: mondo
  • 14.11.2022.15:24

Astrolozi upozoravaju da će naredna godina, 2023, biti prilično teška, a posebno će zadavati muke nekim znacima horoskopa.

Ipak, ima i onih koji će 2023. pamtiti kao najbolju godinu u svom životu.

Čak i ako su digli ruke od ljubavi i romanse, ovi znaci će upoznati svoje srodne duše... Evo o kome je riječ.

Bik

Godišnji horoskop za 2023. kaže da će naredna godina biti veoma povoljna za brak i ljubavne veze.

Pošto je ljubav veoma važna u  životu Bika, mogu da računaju da će im ova godina biti nezaboravna. Posebno je povoljna za one koji razmišljaju o braku.

Od početka godine do 6. marta 2023. Merkur će tranzitirati u devetoj kući kao vladar druge i pete kuće ovog znaka. Rezultat je nevjerovatna sreća koja će pratiti Bikove na polju ljubavi, bilo da su do tada bili slobodni, bilo da su u stabilnim i jakim vezama.

Tokom prva tri mjeseca u 2023. stvoriće se veze koje će biti sudbinske i koje će promijeniti živote predstavnika ovog znaka Zodijaka. Bikovi koji započnu novu vezu u ova prva tri mjeseca vjerovatno će se vjenčati na kraju godine.

Škorpija

Očekuje vas godina ispunjena ljubavlju. Oni koji su još uvijek slobodni imaće priliku da izgrade jake veze, pa čak i da osnuju porodicu.

Oni koji žele da stupe u brak, želja će im se ispuniti tokom prva četiri mjeseca naredne godine.

Parovi koji su se razdvojili dobiće priliku da poprave veze i stvore jake i stabilne odnose koji će dugo trajati. Svim nesporazumima dolazi kraj.

U junu i julu neko treći bi mogao da unese napetost u vaš ljubavni odnos. Od 22. januara do 15. februara 2023. Venera će tranzitirati u vašem četvrtom polju.

U ovom periodu neudate Škorpije će imati priliku da nađu životne partnere, a oni koji se u ovom periodu udaju dobiće veliki novac od svekra i najskuplje poklone.

Vodolija

Od 15. februara do 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zahvaljujući tome, oni koji su u vezama i brakovima će drastični popraviti odnose, sve nesuglasice će sa lakoćom rješavati, a ljubav će bukvalno cvjetati.

U ovom periodu će Škorpije biti posebno slatkorječive, zbog čega će biti u stanju da impresioniraju bilo koga ko im zapadne za oko.

Škorpija u ovom periodu pronalazi svoju srodnu dušu. Pošto će Venera biti u znaku Škorpije, predstavnici povog znaka Zodijaka će oformiti jaku vezu sa osobom od koje ćete u budućnosti dobijati i novčanu pomoć.

Od 12. marta do 6. aprila 2023. Venera će proći kroz vašu treću kuću, a tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol, tako da će sve prštati od avanura, romanse, ali i sudbonosnih susreta, piše "Mondo.rs".