Astrologija

Počinje period koji za četiri horoskopska znaka donosi velike promjene

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 03.12.2021.13:30

Pomračenje Sunca koje nas očekuje za dva dana, a koje se odigrava u vrijeme mladog Mjeseca jedan je od najjačih astroloških aspekata u ovoj godini.

Ovaj događaj na nebu, koji nas očekuje 4. decembra pruži će nam šansu da ostvarimo ciljeve na kojima smo radili prethodnih mjeseci. U nerednom periodu osjetićemo veliki nalet energije, značajne obrte i potrebu za djelovanjem na svim životnim poljima, prenosi "Telegraf.rs".

Stižu velike promjene koje će najviše osjetiti četiri horoskopska znaka: Strijelac, Blizanci, Ribe i Djevica.

Astrolozi smatraju da je potpuno pomračenje Sunca u vrijeme mladog Mjeseca jedno od najsnažnijih koje možemo da osjetimo. Ovo pomračenje Sunca dogodiće se na 12. stepenu Strijelca i predstavlja posljednji korak u realizaciji nečega oko čega smo se dugo trudili i može da donese nagradu za taj trud.

Ovaj aspekt nas motiviše da rastemo i da se mijenjamo, a otvara nam i nove vidike, tako da nam stvari postaju jasnije.

U drevnim civilizacijama koje su poznavale astrologiju se vjerovalo da je pomračenje Sunca vrijeme velikih promjena. Tama koja je prekriva izvor života na zemlji smatrala se momentom naplate karmičklih dugova.

Vrijeme mladog Mjeseca je trenutak žetve svega onoga što smo posijali. To je momenat koji bi trebalo iskoristiti da energijom koju imamo privučemo sve ono što nam je potrebno da ostvarimo ono što želimo.

Dok stremimo novim ciljevima i velikom koracima idemo ka njima aktivni su Merkur i Neptun tako da je vrlo moguće da ćemo biti u prilici da dobijemo neke nove informacije.

Neptun će nam omogućiti da vidimo neku dublju istinu koja je bila dugo skrivana. On sugeriše da isključimo čula i uključimo intuiciju. Ovo je planeta instikta, duhovnosti i intuicije i poziva nas da slušamo i pratimo svoj unutrašnji glas.

Ako vam je potreban ljekovit razgovor, ovo je pravo vrijeme za tako nešto, jer ćete imati podršku planeta da se osjetite bolje. Nekima ovo donosi vrijeme u kome bi trebalo da se preispitaju.

U ovom periodu budite strpljivi, nježni i puni ljubavi prema sebi. Ovaj aspekt ne voli da forsirate stvari, već da pustite da vam zvijezde pokažu pravi put.

Radujte se, jer pred vama se otvaraju nove mogućnosti, jasnije ideje, a imaćete i veliki priliv energije koja će vam pomoći da ostvarite ciljeve.