ATV

Астрологија

Спремите се: За ова три знака хороскопа стижу беспарица и невоље

  • 02.10.2023. 16:35

Стигла је јесен, а многи од нас већ се полако веселе божићним празницима, забавама и празничним гозбама.

Прије свега тога очекује нас октобар, мјесец који је многима драг јер не доноси велика изненађења ни стрес, а вријеме је још довољно угодно за дуге шетње природом која је обукла своје раскошно јесење рухо.

Али, звијезде упозоравају како овај мјесец некима од нас баш и неће бити тако миран и спокојан - наиме, за одређене знакове крај године доноси непредвиђене невоље, како на пословном, тако нажалост и на приватном плану, а неке од њих догодиће се управо током октобра.

Као и увијек, астрологија нам нуди увид у могуће потешкоће с којима бисмо се могли суочити на темељу нашег хороскопског знака и тренутних планетарних констелација. Кад је већ тако, најбоље је да се спремите на вријеме.

Ево која 3 знака у наредном мјесецу неће пратити срећа. Стижу им невоље, а некима и беспарица.

Бик

Особе рођене у земљаном знаку Бика познате су по својој стабилности и издржљивости. Ипак, чак ће и најснажнијим међу њима крај године задати неколико жешћих ударца - зато ће Бикови имати прилику показати од чега су заправо 'саздани'.

Изазови које им Звијезде припремају односе се прије свега на финансије па астролози поручују Биковима да од сад надаље буду што је могуће штедљивији јер ће два пут морати окренути сваки новчић.


Финансијски хороскоп за октобар

Финансијски хороскоп за октобар

У октобру су на видику финансијски губици и материјалне штете, што хедонистичком Бику никако није по вољи.

Близанци

Особе рођене у ваздушном знаку Близанаца имају добро развијене комуникационе вјештине, знатижељни су и друштвени. 

Све ове особине добро ће им доћи кад буду наишли на проблеме који их очекују током октобра - а имаће везе с међуљудским односима.

Близанци ће се наћи усред неких конфликата који ће их емотивно исцрпљивати. Чиниће им се ако да их њихова околина не разумије, а то је Близанцима посебно тешко прихватљиво.

Водолија

У наредном мјесецу врло је важно да особе рођене у знаку Водолије не игноришу своје здравље.


У овим хороскопским знаковима рађају се најгори бивши партнери

У овим хороскопским знаковима рађају се најгори бивши партнери

Водолије морају обратити пажњу на здраву прехрану и физичку активност, али и на то да се довољно одмарају.

У противном, током октобра могле би их задесити разне здравствене тегобе па ће, буду ли игнорисали сигнале које им шаље тијело, већину мјесеца провести на боловању.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм