Otkrijte

Šta vaša visina govori o vašoj ličnosti?

  • Izvor: Agencije
  • 23.09.2022.21:07

Popularna vjerovanja kažu da je visina povezana sa našim intelektom, ali vjerovali u to ili ne, ovakvi testovi ličnosti nas uvijek zabave!

140 -150 cm - Pametna i visprena osoba

Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su najvažnija stvar. Volite da, u tišini i samoći, razmišljate o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate da radite ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.

150 -160 cm - Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu

Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumiju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahtijeva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svijetle strane života. Veoma ste emotivni.

160 -170 cm - Zanimljiva i uzbudljiva ličnost

Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Vjerujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate poverenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvijek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.

170 -180 cm - Sigurna i dominantna osoba

Veoma ste nezavisni. Vaš moto je „Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se da idete u susret tome. Jedino, što zahtijevate od drugih je da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu, prenosi 24sedam.rs.

180 – 200 cm - Veoma ste nezavisni

Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate da radite ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže. Nikada se niste razočarali u vama bliske ljude, romantični ste i dobar ljubavnik/ca.


(Foto: Pixabay)

Tagovi: