Snimak osvanuo na TikToku

Stanodavac snimio razgovor sa podstanarkom i javio joj da povećava kiriju

 • Izvor: Kurir
 • 07.02.2023.14:57

U jeku divljanja cijena svega, pa i nekretnina, na TikToku je osvanuo snimak navodnog razgovora stanodavca i podstanarke koja u toj kući živi već 10 godina.

Raul Boluf, američki tiktoker koji je objavio snimak, sebe opisuje kao "investitora u nekretnine i stanodavca". U snimku se čuje kako ženi, za koju tvrdi da je podstanarka, govori da bi joj povećao stanarinu sa 1.100 dolara na 2.200 dolara.

"Zanima me da li planirate da ostanete u toj kući?" pita je Raul, na šta žena odgovara da planira.

"Ne znam da li vam je pređašnji vlasnik govorio, mi smo kupili kuću. Znam da vam je stanarina bila 1.100 dolara, to je dosta niska cijena za današnje tržište, pa ću morati da vam povećam stanarinu. Kuće u tom području idu i do 2.500 dolara. Mi možemo da se dogovorimo na 2.000-2.200 dolara", predlaže joj.

"Vi se šalite?" čuje se zatim uznemireni ženski glas. "Pa to je duplo više nego sad, ja to ne mogu da priuštim. Imam djecu i već radim dva posla", govori ona. U sljedećem snimku žena navodno prijeti da će "zapaliti kuću".

Snimak je uznemirio korisnike TikToka. "Odvratan si", "Čisto zlo", "Evo zašto ljudi mrze stranodavce", komentarisali su.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.