Da li ste među njima?

Za njih više ništa neće biti isto: Ovi znakovi će sutra najjače osetiti uticaj punog Mjeseca

  • Izvor: B92
  • 07.12.2022.19:14

Pun Mjesec 8. decembra ukazuje da je vrijeme da se posvetite svom unutrašnjemja. Moguće je da postoje neki nemiri, da će emocije isplivati na površinu, kao i da su moguće velike promjene i otkrića.

Ovaj pun Mjesec biće u znaku Blizanaca, pa možete očekivati otvorene razgovore, puno ideja, velike riječi. U ovom periodu biće puno razgovora, ali je najvažnije ostati na strani istine.

Pun Mjesec kreira konjunkciju sa retrogradnim Marsom , što znači da možete očekivati da će stvari postati malo neuredne. Mars — planeta sukoba, strasti i seksualnosti — u retrogradnoj fazi prolazi kroz Blizance od oktobra, što dovodi do pitanja sa kojima se treba suočiti i ogorčenosti koje zahtevaju preispitivanje.

Rak

Spadajući u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, ovaj pun mjesec je stvoren da napravite pauzu i odmorite. To je izuzetno važno da biste se resetovali, napunili i razjasnili svoje sljedeće korake ka dostizanju dugoročnog cilja. Vašem tijelu i mislima su potrebni odmor i relaksacija. Nemojte sebe prisiljavati protiv vlastite energije. Pun mjesec je period za samoću, razmišljanje, preispitivanje - povežite se sa sobom na dubljem nivou.

Ribe

Toliko ste naporno radili da biste stekli više uticaja u svojoj karijere i da biste se još više pokrenuli ka uspjehu. Međutim, pobeda u igri nije najvažnija stvar u vašem životu, posebno ako izbjegavate probleme u svom ličnom životu pod maskom da ste radoholičar. Dovodeći vaš fokus na vašu četvrtu kuću porodice i loze, pun Mjesec u Ovnu želi da shvatite četvrtu kuću porodice i loze, pun Mjesec u Ovnu želi da shvatite da niste imali kontrolu nad tim odakle dolazite ili sa kim ste u srodstvu. I iako se kod kuće možda osjećate zarobljenim pritiskom, imate moć d aizgradite sopstvenu ideju o domu, bez obzira gde se on nalazi. Ako niste zadovoljni svojom adresom ili se vi i vaši roditelji ne slažete, ovaj pun Mjesec će vas inspirisati da počnete da radite nešto po tom pitanju.

Strijelac

Vaš solarni povratak je u toku, što vas podsjeća da budete sigurna u sebe i da vjerujete u svoju sposobnost da postanete bolja osoba. Međutim, pun Mjesec skreće vašu pažnju na vaše odnose jedan na jedan. Odvijajući se u vašoj sedmoj kući, saveznika, neprijatelja, supružnika i poslovnih partnera, ovaj lunarni događaj vas tjera da prepoznate šta funkcioniše, a šta ne, kada je u pitanju dinamika vašeg odnosa. Ako je osnova veze slaba i nepozdana, ovaj pun mjesec bi mogao biti kap koja će preliti čašu. Međutim, ako ste vi i vaš partner voljni da preuzmete odgovornost i sretnete u sredini, ovaj pun Mjesec će vas podstaći da shvatite koliko je vaša veza zaista jaka.

Djevica

Pun mjesec u Blizancima donosi moć vašoj 10. kući karijere i reputacije, osvetljavajući vaš društveni položaj. Možda preispitujete svoje profesionalne ciljeve i shvatate da nešto ne funkcioniše. Okretanje broda kada je skrenuo sa kursa nikada nije lako, ali je bolje nego nastaviti u pogrešnom pravcu. Imate toliko potencijala da uradite nešto nevjerovatno u svojoj karijeri, posebno ako počnete sada" Međutim, to ne znači da možete da odustanete samo kad postane teško. Put koji je pred vama je prožet preprekama i izazovima, ali ako niste voljni da prebrodite oluju, kako ćete drugačije moći da dokažete koliko ste zaslužili napredak?

Blizanci

Vi ste zvijezda punog Mjeseca i svi žele da čuju šta imate da kažete. Pošto ovaj pun Mjesec obasjava vašu prvu kući ličnosti, ohrabriće vas da se zagledate duboko u sopstveni odraz i pažljivo pogledate osobu koja postajete. Samo zato što ste pravili greške u prošlosti ne znači da ste ista osoba kao i ranije. Dozvolite ovom punom mjesecu da vam pokaže sve načine na koje ste rasli. Pripremite se da dođe do vrhunskog trenutka u vašem životu, jer je pun mjesec trenutak promjene i završetka. Možda oslobađate ljutnju i ogorčenost za koje niste znali da ih zadržavate. Ne kažnjavajte sebe što ste ljuti, Blizanci. Ljutnja samo znači da vam je stvari, stvari stalo. Oslobodite se toga.

Tagovi: