Otvoren kamp madridskog Reala u Banjaluci

  • 01.09.2016.21:21

Fudbalski kamp u organizaciji Fondacije Real Madrid i omladinskog fudbalskog kluba “Spartak 2013.” otvoren je danas u Banjaluci. Dječaci, njih 120, podijeljeni su u šest grupa koje simbolično nose nazive Realovih igrača.

Tako će banjalučkim terenima zaigrati Ronaldo, Bejl, Benzema, Ramos, Marselo i Modrić. Svi polaznici vjerni su navijači kraljevskog kluba, a možda neko od njih i jednog dana zamjeni svog idola.

"Volim Real a najviše bih volio da upoznam iz Reala, Serhija Ramosa", neobičan izbor ima Andrej Mićić.

"Navijam za Real i moj najdraži igrač je Ronaldo", ističe Toni Kuzmanić.

"Očekujem da će mi se ovi treninzi svidjeti, da ćemo igrati fudbal i da će nam biti lijepo na ovom kampu", kaže Kosta Đudurović.

Sa dječacima će raditi treneri Hose Koto, Viktor Lopez, Alehandro Kesas, ali i Zlatko Marić, predstavnik Fondacije Real Madrid.

"Cilj je da se upoznamo, i da uživaju i da odu možda najbolji - a mi ćemo predložiti to i drugim roditeljima - da odu i treniraju pored Ronalda, da igraju koju utakmicu, da gledaju utakmicu Reala. Znači, ovo je jedna lijepa komunikacija Real Madrida i igrača i roditelja iz Republike Srpske", rekao je Zlatko Marić, predstavnik Fondacije Real Madrid za Balkan.

Domaćini, OFK Spartak 2013. nadaju se da će ovaj kamp da preraste u tradiciju. Svi učesnici imaće priliku da steknu veliko iskustvo, ali i da se upoznaju sa načinom rada omladinske škole kraljevskog kluba.