Banjaluka

Američki ambasador pobjegao od novinara ATV-a: Ne želi, ili ne zna da odgovori?

 • Izvor: ATV
 • 06.02.2023.15:53

Američki ambasador Majkl Marfi doslovno je pobjegao od novinara Alternativne televizije koji je želio s njim da porazgovara na temu ljudskih prava i slobode medija.

Marfi je, čim je ugledao našeg novinara, počeo da govori kako je u žurbi.

"Gospodine Marfi, jedno kratko pitanje o ljudskim pravima i slobodi medija", rekao je naš novinar.

Američki ambasador je uz odmahivanje rukom samo poručio:

"Ne trenutno, moram na sastanak, malo sam zakasnio".

Pokušali smo od njega da saznamo i kada će Amerika ukinuti neosnovano nametnute sankcije protiv naše televizije, ali smo ostali uskraćeni i za taj ugovor.

Da li predstavnik zemlje koja se kune u demokratiju i slobodu govora ne zna ili jednostavno ne želi da odgovori na ova pitanja ostaje nejasno s obzirom da od novinara bježi.

Tagovi:
 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:31 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.