Честитка

Цвијановић честитала Вучићу Дан државности Србије

 • Извор: АТВ
 • 14.02.2024. 12:21

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је Дан државности, Сретење, предсједнику Србије Александру Вучићу, истакавши увјерење да ће свеукупни односи Србије и Српске, братске и институционалне везе, у будућности бити још свеобухватније и садржајније.

- Поводом Дана државности и уставности Србије, Сретења, задовољство ми је да Вама и свим грађанима Србије упутим најискреније честитке и најљепше жеље за даљи напредак и свеукупни просперитет - навела је Цвијановићева у честитки упућеној Дана државности Србије.

Она је истакла да се свједочи да је Србија, предвођена Вучићевом одговорном и озбиљном политиком која је фокусирана на очување мира, стабилности и регионалну сарадњу, данас апсолутни економски лидер на западном Балкану, на шта су и у Републици Српској изузетно поносни.

- Поносни смо и на наше снажне и нераскидиве везе, као и на чињеницу да Србија и Српска данас имају најбољи могући облик сарадње на свим пољима, те користим ову прилику да Вам изразим захвалност за сву несебичну подршку и помоћ али и за разумијевање нашег положаја и изазова са којима се суочавамо - рекла је Цвијановићева.

Она је чврсто увјерена да ће свеукупни односи, братске и институционалне везе, у будућности бити још свеобухватније и садржајније, а на добробит и задовољство свих грађана.

- Још једном Вам поштовани предсједниче упућујем срдачне честитке поводом националног празника, те Вас молим да примите изразе мог најдубљег уважавања - наводи се у честитки српског члана Предсједништва БиХ.

Србија 15. фебруара обиљежава Сретење – Дан државности, у знак сјећања на 15. фебруар 1804. године, када је подигнут Први српски устанак под вођством вожда Карађорђа и када је 1835. године донесен Сретењски устав, први модерни Устав Србије.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?