ATV

Бањалука

Данас сједница Народне скупштине, по хитном поступку неколико Приједлога закона

 • Извор: АТВ
 • 26.09.2023. 07:36

Народна скупштина Републике Српске разматраће данас по хитном поступку Приједлог закона о Фонду солидарности Републике Српске.

По хитном поступку биће разматран и Приједлог закона о Агенцији за информационо-комуникационе технологије, Приједлог закона о измјенама Закона о републичкој управи, те Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о апотекарској дјелатности, најављено је из Народне скупштине Републике Српске.

Биће разматрани и Приједлог закона о допуни Закона о спречавању сукоба интереса у органима власти Републике Српске, Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о премјеру и катастру Републике Српске, те Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о прекршајима Републике Српске.

На дневном реду су и нацрти закона о производњи наоружања и војне опреме у Републици Српској, о посебном регистру и јавности рада непрофитних организација, о измјенама и допунама Закона о обавезним осигурањима у саобраћају, о измјенама и допунама Закона о угоститељству.

Са сједнице Народне скупштине повучен Приједлог закона о непокретној имовини

Са сједнице Народне скупштине повучен Приједлог закона о непокретној имовини

Посланици ће разматрати Приједлог програма фискалне консолидације за период 2024-2026. године, извјештај Комитета за координацију надзора Финансијског сектора Републике Српске за 2022. годину, те извјештаје Агенције за осигурање Републике Српске.

Биће разматран и извјештај о стању сектора осигурања у Републици Српској за 2022. годину, извјештај о раду Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске за прошлу годину, извјештај о спроведеној финансијској ревизији Консолидованог годишњег финансијског извјештаја за кориснике буџета Републике Српске за 2022. године, те Годишњи ревизорски извјештај за ову годину.

На дневном реду су и извјештај о раду Регулаторне комисије за енергетику Републике Српске за 2022. годину, те извјештај о раду и пословању Гарантног фонда Републике Српске за прошлу годину.

Сједница ће почети у 10.00 часова.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?